Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alarm do simsona
Autor Wiadomość
simson.enduro Offline
Wtajemniczony
*


Pojazd: Simson s51
Dołączył: 22-02-2015
Liczba postów: 61
Reputacja: -1
Post: #1
Alarm do simsona
Co sądzicie o alarmie do sima z jackmotors?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.04.2016 18:51 przez simson.enduro.)
25.04.2015 14:36
Szukaj Cytuj
R E K L A M A
Golibroda Offline
Moderator
Moderator


Pojazd: S51E/ WSK125
Dołączył: 04-10-2012
Liczba postów: 818
Reputacja: 34
Post: #2
RE: Alarm do simsona
Podłączasz pod akumulator, pod siedzeniem montujesz czujnik(działa na nacisk). Gdzieś pod bakiem(mało widocznym miejscu) montujesz syrenę.

Chcesz napisać post/wątek? Najpierw zastanów się i dopiero pisz- ułatwisz zrozumienie posta innym użytkownikom, a no i nie znajomość regulaminu szkodzi Biggrin
25.04.2015 16:34
Szukaj Cytuj
Kamil22555 Offline
Aktywny
*


Pojazd: Simson Duo 4/1
Dołączył: 05-03-2015
Liczba postów: 211
Reputacja: 2
Post: #3
RE: Alarm do simsona
Witam alarm motocyklowy działa. Taki mam zamontowany przez elektryka w swoim simsonie duo. Poniżej link do alarmu jaki mam zamontowany :

http://allegro.pl/alarm-motocyklowy-skut...25024.html

Pomogłem daj + do reputacji Tongue

Notatka od Patryk1997, 28.04.2015 22:09 :

"Pomogłem daj + do reputacji Tongue" dopisz do sygnatury a nie wpisuj w poście bo jest to swojego rodzaju spam Smile

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.04.2015 22:08 przez Patryk1997.)
28.04.2015 16:16
Szukaj Cytuj
DUDEX Offline
..::ELEKTRONIKA::..
Mechanik


Pojazd: s51/1,golf 4
Dołączył: 31-03-2009
Liczba postów: 1,518
Reputacja: 105
Post: #4
RE: Alarm do simsona
Miałem w simku rewelacja można podpiąć odcięcie zapłonu w czasie kiedy np dajemy koledze sie przewieść a on szaleje i z pilota go wyłączyć ewentualnie po włączeniu alarmu zapłon odcięty
28.04.2015 20:35
Szukaj Cytuj
Kamil22555 Offline
Aktywny
*


Pojazd: Simson Duo 4/1
Dołączył: 05-03-2015
Liczba postów: 211
Reputacja: 2
Post: #5
RE: Alarm do simsona
Tak tylko ze w moim duo nie ma możliwości odcięcia zapłonu z pilota, ponieważ mam odpalanie na rękę nie na rozrusznik Smile
12.05.2015 21:51
Szukaj Cytuj
bykuu93 Offline
Simson S60 Comfort
Administrator


Pojazd: VW/KTM/SIMSON S
Dołączył: 23-05-2012
Liczba postów: 3,826
Reputacja: 142
Post: #6
RE: Alarm do simsona
http://simsony.info/Thread-Alarm-w-simso...w+simsonie

Simson S51/1; 2006 - 08.03.2014
Simson S80/4 Comfort; 06.09.2015 - 01.06.2017
Volkswagen Touran; 2.0/140KM - 06.03.2016 -
KTM 640 SM 27.10.2016 -


Nie pomagam na GG, PRiV, etc. - od tego masz forum ! wnp

JACKMOTORS.PL
13.05.2015 10:30
Szukaj Cytuj
R E K L A M A
DUDEX Offline
..::ELEKTRONIKA::..
Mechanik


Pojazd: s51/1,golf 4
Dołączył: 31-03-2009
Liczba postów: 1,518
Reputacja: 105
Post: #7
RE: Alarm do simsona
(12.05.2015 21:51 )Kamil22555 napisał(a):  Tak tylko ze w moim duo nie ma możliwości odcięcia zapłonu z pilota, ponieważ mam odpalanie na rękę nie na rozrusznik Smile

jest możliwość podpinasz pod cewkę wysokiego napięcia a nie pod rozrusznik
13.05.2015 21:25
Szukaj Cytuj


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Alarm 12v Simson Enduro s51 '90r 3 923 08.11.2015 22:12
Ostatni post: jaroslaw97
  Alarm? Snake 1 703 17.02.2015 20:56
Ostatni post: DUDEX
  Porównanie silnika z Simsona SR4-3 a Simsona s51 mymys 6 4,687 14.12.2012 20:15
Ostatni post: Marcin1996

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Części do Simsona - www.jackmotors.pl

Kontakt | Simson forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja Mobilna | RSS | Mapa użytkowników Simsony.info