Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Audio w Simsonie
Autor Wiadomość
Kamilo93 Offline
Administrator
Administrator


Pojazd: SR50/Seat Leon
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 527
Reputacja: 11
Post: #1
Audio w Simsonie
Co sądzicie o audio w simkach? Mam zamiar sobie założyć, czy to wg Was wieś?? Mi by się takie coś przydało Cool

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.03.2009 00:24 przez Kamilo93.)
28.03.2009 00:13
WWW Szukaj Cytuj
R E K L A M A
Bester Offline
Porządek tu robię...
Przyjaciel


Pojazd: simson
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 1,074
Reputacja: 19
Post: #2
RE: Audio w Simsonie
Nie wiem po co, wegług mnie to głupota. Lepiej byś sobie remont silnika zrobił, bo twój simek jest w stanie takim w jakim jest.

kat. B, C, C+E w kieszeni
28.03.2009 08:06
Szukaj Cytuj
SztymPL Offline
Aktywny
*


Pojazd: Simson SR70
Dołączył: 19-03-2009
Liczba postów: 102
Reputacja: 2
Post: #3
RE: Audio w Simsonie
Ech to trochę wiejskie będzie bo tam nigdzie nie założysz dobrze głośników bo będą luźne i będą charczeć w skuterach to fajne jest bo skutery mają wielkie schowki i tam można fajnie głośniki przymocować a wadą jest jeszcze to że nie nadążysz ładować akumulatora.....

Trzymaj rękę na gazie, nogę na biegu, nie przestrzegaj zasad, reguł......
http://www.polskajazda.pl/Profil,Yam...on,SR,50/15283
28.03.2009 10:13
Szukaj Cytuj
Bester Offline
Porządek tu robię...
Przyjaciel


Pojazd: simson
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 1,074
Reputacja: 19
Post: #4
RE: Audio w Simsonie
On ma własnie simsona SR50.

kat. B, C, C+E w kieszeni
28.03.2009 10:16
Szukaj Cytuj
Cross Offline
Aktywny
*


Pojazd: Simson s51/70cm3
Dołączył: 16-03-2009
Liczba postów: 178
Reputacja: 0
Post: #5
RE: Audio w Simsonie
Dla mnie to nie jest wieś Tongue Jeśli ma sie Sr to bezproblemowo moze byc wszystko schowane. A co do S to głośniki mozna łatwo zamontowac pod siedzeniem a reszte w schowku. Sam miałem takie cos przez pewien okres ale wzmacniacz chyba wilgoci nałapał i padł, a szkoda bo naprawde nieźle muza nawalała.Biggrin

mój Sim ====> http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S_51/83432
28.03.2009 12:07
Szukaj Cytuj
Padre Offline
lofciam stunt <3
*


Pojazd: nie wiem
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 2,074
Reputacja: 24
Post: #6
RE: Audio w Simsonie
Wieś tuning to nie jest bo każdy się zgodzi że najładniejsze simki powstały na wsi...

Po drugie nie wiem co audio ma do optyki? Wszystko masz schowane w schowku więc nawet tego nie widać...

Po trzecie AUDIO W SIMKU TO JEDNA WIELKA GŁUPOTA !!!!!

Na podstawie tego kogo masz koło siebie wiesz kim naprawdę jesteś.
28.03.2009 12:17
Szukaj Cytuj
R E K L A M A
Majki93 Offline
Stały bywalec
*


Pojazd: Passat
Dołączył: 09-03-2009
Liczba postów: 473
Reputacja: 12
Post: #7
RE: Audio w Simsonie
Najlepsza muzyka to muzyka silnika. Nie wiem po co Ci audio.

Przygoda z Simsonem zakończona...23.06.2010r...

...2011...Passat...
28.03.2009 12:30
WWW Szukaj Cytuj
Kamilo93 Offline
Administrator
Administrator


Pojazd: SR50/Seat Leon
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 527
Reputacja: 11
Post: #8
RE: Audio w Simsonie
(28.03.2009 12:17 )Przemek napisał(a):  Po drugie nie wiem co audio ma do optyki?

No to gdzie to miałem napisać? No tuning mechaniczny to raczej też nie pasuje?

28.03.2009 14:25
WWW Szukaj Cytuj
Gregor Offline
Stały bywalec
*


Pojazd: Simson s51C
Dołączył: 18-03-2009
Liczba postów: 250
Reputacja: 3
Post: #9
RE: Audio w Simsonie
musiałbyś akumlator węikszy wsadzić (gdzie?) i żeby zasilał tylko audio (poco) i musiałbyś go ładować co chwile lepiej sobie na słuchawkach posłuchać muzy a kase włożyć w silnik ulepszenia i stan wizualny Tongue

Mój Simson na PJ

Cytat: Gregor jak ty coś je*niesz...
28.03.2009 16:17
Szukaj Cytuj
Kamilo93 Offline
Administrator
Administrator


Pojazd: SR50/Seat Leon
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 527
Reputacja: 11
Post: #10
RE: Audio w Simsonie
Po co większy aku? Ten by styknął a i tak aku używam tylko do kierunkowskazów, których prawie nie używam Biggrin

28.03.2009 17:04
WWW Szukaj Cytuj


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem ze światłami w simsonie s51 zapłon mvt millenium kuczyniak56 163 4,663 10.05.2018 09:20
Ostatni post: kuczyniak56
  wymiana mostka w simsonie 12v elektronik stepniaklukasz 9 1,030 31.03.2017 14:05
Ostatni post: stepniaklukasz
  Ledy w simsonie. kolozwarzywnego 11 1,203 21.12.2016 20:03
Ostatni post: kolozwarzywnego
  Różnice w prostownikach w simsonie arturwietnam 5 2,119 11.11.2015 18:20
Ostatni post: jaroslaw97
  Problem z obrotomierze od Poloneza w Simsonie jawas_681 3 992 06.05.2014 08:57
Ostatni post: jawas_681

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Części do Simsona - www.jackmotors.pl

Kontakt | Simson forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja Mobilna | RSS | Mapa użytkowników Simsony.info