Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdzie podlaczyc obrotomierz
Autor Wiadomość
tomek214 Offline
Nowy
*


Pojazd: s
Dołączył: 28-07-2009
Liczba postów: 8
Reputacja: 0
Post: #1
Gdzie podlaczyc obrotomierz
Mam zapytanie gdzie najlepiej podlaczyc obrotomierz przy simsonie???

Mój simek na PJ ! Smile Simek to powód do dumy, i do palenia gumy! Smile
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S_51/75593
16.09.2009 20:06
Szukaj Cytuj
R E K L A M A
DUDEX Offline
..::ELEKTRONIKA::..
Mechanik


Pojazd: s51/1,golf 4
Dołączył: 31-03-2009
Liczba postów: 1,517
Reputacja: 105
Post: #2
RE: Gdzie podlaczyc obrotomierz
ale jaki elektroniczny czy na linkę??
16.09.2009 20:11
Szukaj Cytuj
tomek214 Offline
Nowy
*


Pojazd: s
Dołączył: 28-07-2009
Liczba postów: 8
Reputacja: 0
Post: #3
RE: Gdzie podlaczyc obrotomierz
no mysle ze jak juz cos to elektroniczny. Bo z tego co widzialem to na linke trzeba specjalny lewy dekiel z wejsciem do walu.

Mój simek na PJ ! Smile Simek to powód do dumy, i do palenia gumy! Smile
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S_51/75593
16.09.2009 20:20
Szukaj Cytuj
sz4et0m Offline
spafak miesiąca
*


Pojazd: simsonS50
Dołączył: 15-03-2009
Liczba postów: 1,417
Reputacja: 10
Post: #4
RE: Gdzie podlaczyc obrotomierz
tak i kosztuje u kniazia prawie 300zł

Spawanie wydechów.
S i Sr
Kontakt PW
Spawanie Aluminium
-nadspawywanie cylindrów,karterów
-dospawywanie żeberek
-i wiele innych...
GG: 10286989 BP: http://bikepics.com/members/sz4et0m
16.09.2009 20:32
Szukaj Cytuj
Patryk Niedostępny
MECHANIK
*


Pojazd: Simson S 125
Dołączył: 18-05-2009
Liczba postów: 1,116
Reputacja: 14
Post: #5
RE: Gdzie podlaczyc obrotomierz
elektroniczny musisz przerabiać... jest o tym temat na forum

SimsoN S 125

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S_51/57494
16.09.2009 20:34
Szukaj Cytuj
DUDEX Offline
..::ELEKTRONIKA::..
Mechanik


Pojazd: s51/1,golf 4
Dołączył: 31-03-2009
Liczba postów: 1,517
Reputacja: 105
Post: #6
RE: Gdzie podlaczyc obrotomierz
http://www.simsony.info/showthread.php?tid=428 tutaj masz
16.09.2009 20:35
Szukaj Cytuj
R E K L A M A
tomek214 Offline
Nowy
*


Pojazd: s
Dołączył: 28-07-2009
Liczba postów: 8
Reputacja: 0
Post: #7
RE: Gdzie podlaczyc obrotomierz
czyli jak cos to lepiej zalozyc normalny na linke ???
Panowie pytanie mam taki by sie nadaldo sima czy niezabardzo???
http://motoallegro.pl/item719536525_obro...zedaz.html

Mój simek na PJ ! Smile Simek to powód do dumy, i do palenia gumy! Smile
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S_51/75593
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.09.2009 20:48 przez tomek214.)
16.09.2009 20:35
Szukaj Cytuj
DUDEX Offline
..::ELEKTRONIKA::..
Mechanik


Pojazd: s51/1,golf 4
Dołączył: 31-03-2009
Liczba postów: 1,517
Reputacja: 105
Post: #8
RE: Gdzie podlaczyc obrotomierz
ja bym elektroniczny dał bo prosto sie go zakłada i nie trzeba pokrywy na sprzegło kupować i takich tam bajerów
16.09.2009 20:48
Szukaj Cytuj
Patryk Niedostępny
MECHANIK
*


Pojazd: Simson S 125
Dołączył: 18-05-2009
Liczba postów: 1,116
Reputacja: 14
Post: #9
RE: Gdzie podlaczyc obrotomierz
ten obrotek też jest elektroniczny i też by było trzeba coś tam w nim przerabiać...
on chyba wogule jest do czterosuwów...

SimsoN S 125

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S_51/57494
16.09.2009 21:12
Szukaj Cytuj


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Obrotomierz uniwersalny szczupak404 10 324 29.04.2021 13:02
Ostatni post: Qwet
  Gdzie kupić wiązkę instalacji ? filipS51 1 630 28.04.2020 00:03
Ostatni post: bedn@r
  Obrotomierz i licznik TheLemon 3 626 21.04.2019 21:21
Ostatni post: Grzegrzyk
  Obrotomierz szczupak404 6 796 22.02.2019 14:36
Ostatni post: bomBer
  Obrotomierz elektroniczny simson kacperowski0 18 4,986 22.02.2019 10:23
Ostatni post: bomBer

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Części do Simsona - www.jackmotors.pl

Kontakt | Simson forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja Mobilna | RSS | Mapa użytkowników Simsony.info