Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Licznik rowerowy w simsonie
Autor Wiadomość
K0rzeŃ Offline
Habicht
*


Pojazd: Simson s51
Dołączył: 29-04-2009
Liczba postów: 502
Reputacja: 6
Post: #1
Licznik rowerowy w simsonie
Elo chce sobie założyć licznik rowerowy do Simsona ale nie wiem jakiej firmy wybrać i jaki model ma może ktoś taki licznik i może się podzielić relacjami .
Osobiście myślę nad tym licznikiem ale nie wiem czy by działał w Simsonie
http://allegro.pl/item695353814_licznik_...ml#gallery

[Obrazek: loadingtc.gif]
BikePics
Polska Jazda
05.08.2009 11:17
WWW Szukaj Cytuj
R E K L A M A
Wekx Offline
Aktywny
*


Pojazd: Simson S51
Dołączył: 09-04-2009
Liczba postów: 242
Reputacja: 1
Post: #2
RE: Licznik rowerowy w simsonie
kazdy bedzie dzialal tylko moze nie kazdy pokazuje wystarczajaca predkosc chyba. (70km/h) a do tego magnesiki powinny byc w odpowiedniej odleglosci od siebie nie moga byc za daleko

Jeździsz po to aby żyć, żyjesz po to aby jeździć:shy:Rolleyes
05.08.2009 12:20
Szukaj Cytuj
K0rzeŃ Offline
Habicht
*


Pojazd: Simson s51
Dołączył: 29-04-2009
Liczba postów: 502
Reputacja: 6
Post: #3
RE: Licznik rowerowy w simsonie
ten licznik z allegro jest do 200km/h a własnie co z tymi magneśikami czy trzeba cos z nimi robic

[Obrazek: loadingtc.gif]
BikePics
Polska Jazda
05.08.2009 12:50
WWW Szukaj Cytuj
Gregor Offline
Stały bywalec
*


Pojazd: Simson s51C
Dołączył: 18-03-2009
Liczba postów: 250
Reputacja: 3
Post: #4
RE: Licznik rowerowy w simsonie
musisz go dobrze wyskalować ja miałem kiedyś w rowerze to jak jechałem spacerkiem to pokazywał mi 600km/h Xd Musisz to jakoś ze średnicy koła obliczyć. Na 100% da się to zrobić. A jak masz zwykły licznik w simsonie który działa to z ustawieniem nie ma problemu

Mój Simson na PJ

Cytat: Gregor jak ty coś je*niesz...
05.08.2009 12:56
Szukaj Cytuj
K0rzeŃ Offline
Habicht
*


Pojazd: Simson s51
Dołączył: 29-04-2009
Liczba postów: 502
Reputacja: 6
Post: #5
RE: Licznik rowerowy w simsonie
to chyba cale koła czy coś się ustawia

[Obrazek: loadingtc.gif]
BikePics
Polska Jazda
05.08.2009 13:06
WWW Szukaj Cytuj
Wekx Offline
Aktywny
*


Pojazd: Simson S51
Dołączył: 09-04-2009
Liczba postów: 242
Reputacja: 1
Post: #6
RE: Licznik rowerowy w simsonie
trzeba wbic obwód kola, wez sznurek czy jakas miarke zmierz obwod kola na oponie nie na feldze! i wbij do licznika. jak to zrobic? z tylu masz taki maly przycisk wcisnij go raz i sie wlaczy opcja np czas lub wlasnie obw. kola przyciskaj pare razy to sobie go tam poustawiasz

Jeździsz po to aby żyć, żyjesz po to aby jeździć:shy:Rolleyes
05.08.2009 13:24
Szukaj Cytuj
R E K L A M A


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Information Opowie ktoś o simsonie ?? Korbacz 10 395 09.06.2018 00:14
Ostatni post: IFA_1988
  Szukam fachowca do remontu silnika przy simsonie s51. Szczygiel96 6 358 07.02.2018 10:15
Ostatni post: Szczygiel96
  Zapłon LFK w Simsonie SKYLEX 6 451 20.01.2018 19:39
Ostatni post: SKYLEX
  Położenie iskrownika LFK w simsonie SKYLEX 1 246 19.01.2018 11:34
Ostatni post: Grzegrzyk
  Małe zmiany w simsonie. Wojtii 1 271 28.11.2017 15:45
Ostatni post: Pawelek01

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Części do Simsona - www.jackmotors.pl

Kontakt | Simson forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja Mobilna | RSS | Mapa użytkowników Simsony.info