Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mostek gretza
Autor Wiadomość
nesketm Offline
Początkujący
*


Pojazd: Simson SR50
Dołączył: 02-08-2019
Liczba postów: 22
Reputacja: 0
Post: #1
Mostek gretza
Czy mostek graetza może się uszkodzić. Spróbować naprawić czy kupić nowy?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.08.2020 15:06 przez nesketm.)
23.08.2020 15:05
Szukaj Cytuj
R E K L A M A
IFA_1988 Offline
Stały bywalec
*


Pojazd: Simson S51/1 B
Dołączył: 23-03-2013
Liczba postów: 685
Reputacja: 28
Post: #2
RE: Mostek gretza
Może się uszkodzić. Nie wiem czy się da naprawić i nie ma to sensu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.08.2020 17:31 przez IFA_1988.)
23.08.2020 17:29
Szukaj Cytuj
maras52 Offline
Wtajemniczony
*


Pojazd: Kumbajn Grubski
Dołączył: 29-07-2015
Liczba postów: 53
Reputacja: 0
Post: #3
RE: Mostek gretza
Dodam że kup w sklepie elektronicznym - koszt 2-5zł, a nie jak w simsonlandiach "Simson Mostek 20zł+"

KBPC1510 - 15A
KBPC2510 - 25A
KBPC3510 - 35A

25A będzie aż nadto Wink aha i jest to dokładnie* to samo Wink




*zależy który cieć sprzedaje bo są od 15A 50V do 50A 1000V te co podałem są do 1000V

Zdravim =MRS=
[Obrazek: logo.png]
Elektronika Cyfrowo-Analogowa / Elektryka <- PRIV
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.08.2020 20:23 przez maras52.)
23.08.2020 20:16
WWW Szukaj Cytuj


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Mostek prostowniczy Kuba42Ful 11 2,754 16.02.2013 16:46
Ostatni post: Sylewk

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Części do Simsona - www.jackmotors.pl

Kontakt | Simson forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja Mobilna | RSS | Mapa użytkowników Simsony.info