Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obrotomierz
Autor Wiadomość
Tomek2208 Offline
Początkujący
*


Pojazd: Planuje kupić...
Dołączył: 02-06-2009
Liczba postów: 14
Reputacja: 0
Post: #1
Obrotomierz
Gdzie podpiąć kabelki z takiego obrotomierza do simka sr50??

http://moto.allegro.pl/item651859343_obr...siecy.html


Kabelki :

-Zielony
-Czarny
-Niebieski
-Czerwony

Tam pisze ale po angielsku, a mam 13 lat to nie umiem przetłumaczyć.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.06.2009 17:54 przez Tomek2208.)
12.06.2009 17:51
Szukaj Cytuj
R E K L A M A
kamilo4195 Offline
Zaawansowany
*


Pojazd: Opel Meriva 1,8
Dołączył: 07-04-2009
Liczba postów: 1,440
Reputacja: 19
Post: #2
RE: Obrotomierz
http://www.translate.pl Proszę Cię bardzo bardzo przydatna stronka gdy masz problemy z angielskim..;D

.:Cztery koła uniosą moje ciało, dwa koła uniosą moją duszę:.


Praca ... zarabiam na coś powyżej 500ccmSmile
12.06.2009 19:49
Szukaj Cytuj
Tomek2208 Offline
Początkujący
*


Pojazd: Planuje kupić...
Dołączył: 02-06-2009
Liczba postów: 14
Reputacja: 0
Post: #3
RE: Obrotomierz
Nie o to chodzi, bo to tłumaczy tylko zdania pojedyńcze, a jak tak coś przetłumaczyć to wyjdzie inne niż to co ma wyjść.

Proszę o pomoc.
12.06.2009 19:53
Szukaj Cytuj
Kubeck Offline
Miałeś pokeczupić !
*


Pojazd: Simson Sr50 - b4
Dołączył: 31-03-2009
Liczba postów: 1,275
Reputacja: 26
Post: #4
RE: Obrotomierz
Nie wiem czy dobrze myślę, ale ten obrotomierz jest do 4-suwów, a Simson to 2-suw, zrób sobie samemu elektryczny według tutorialu pana Dudex, albo z Poloneza (niby nalepszy do Simka).

Tutaj link to tutorialu
Tutaj jeszcze link do Simsony.net jak zrobić obrotomierz z poloneza:

Klik

Pozdrawiam :exclamation:

... gadasz coś za plecami,
Dla mnie to żadna krzywda, ale kur*a pamiętaj,
że się ze mną nie igra !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.06.2009 19:57 przez Kubeck.)
12.06.2009 19:55
Szukaj Cytuj
kamilo4195 Offline
Zaawansowany
*


Pojazd: Opel Meriva 1,8
Dołączył: 07-04-2009
Liczba postów: 1,440
Reputacja: 19
Post: #5
RE: Obrotomierz
kubeck ma racje gdy ładnie w pułeczkę(na kierownicy) włożysz licznik od poloneza i zrobisz to tak jak dudex to będzie good..Biggrin I taniej Cię to wyniesie ...Biggrin

.:Cztery koła uniosą moje ciało, dwa koła uniosą moją duszę:.


Praca ... zarabiam na coś powyżej 500ccmSmile
12.06.2009 19:59
Szukaj Cytuj
Tomek2208 Offline
Początkujący
*


Pojazd: Planuje kupić...
Dołączył: 02-06-2009
Liczba postów: 14
Reputacja: 0
Post: #6
RE: Obrotomierz
Aha, dzięki.
12.06.2009 20:01
Szukaj Cytuj
R E K L A M A


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Licznik i Obrotomierz Yamaha Tzr Simson S51 DymianRX 2 1,041 08.09.2014 21:00
Ostatni post: DymianRX
Sad Obrotomierz problem.... :( Kędzior[LwG] 4 1,181 10.07.2014 01:57
Ostatni post: Kędzior[LwG]
  Obrotomierz Gerardo1997 7 1,826 18.05.2013 14:54
Ostatni post: thomson46
  Obrotomierz i licznik simson Gonzo.. 3 2,861 04.05.2012 19:40
Ostatni post: Marcin1996
  Obrotomierz Wekx 7 3,165 28.05.2009 21:56
Ostatni post: Majki93

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Części do Simsona - www.jackmotors.pl

Kontakt | Simson forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja Mobilna | RSS | Mapa użytkowników Simsony.info