Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Simson S51 B3 By Dawid.xD
Autor Wiadomość
Dawid.xD Offline
Wtajemniczony
*


Pojazd: Simson SR50
Dołączył: 29-12-2014
Liczba postów: 98
Reputacja: 0
Post: #31
RE: Simson S51 B3 By Dawid.xD
Dziwna sytuacja, motorek z miesiac stal i chcialem go przepalic. Odpalil normalnie i pracowalz nagle go zmulilo i zgasl. Po kilkunastu kopach odpalil i znow zgasl po czym stracil iskre.. Sprawdzalem na kilku swiecach i to samo. Od czego zaczac? Smile
14.01.2018 02:20
Szukaj Cytuj
R E K L A M A
HoeronixHD Offline
Stały bywalec
*


Pojazd: S51B3 & S70E
Dołączył: 26-06-2016
Liczba postów: 305
Reputacja: 5
Post: #32
RE: Simson S51 B3 By Dawid.xD
Według sztuki sprawdzamy od końca(w tym wypadku zapłon).

Mój endurak
14.01.2018 03:31
WWW Szukaj Cytuj
Brzoza s51 Offline
Stały bywalec
*


Pojazd: Simson s51
Dołączył: 23-04-2015
Liczba postów: 317
Reputacja: 2
Post: #33
RE: Simson S51 B3 By Dawid.xD
Może klin ?
14.01.2018 13:03
Szukaj Cytuj
Dawid.xD Offline
Wtajemniczony
*


Pojazd: Simson SR50
Dołączył: 29-12-2014
Liczba postów: 98
Reputacja: 0
Post: #34
RE: Simson S51 B3 By Dawid.xD
Klin na miejscu Biggrin
14.01.2018 13:33
Szukaj Cytuj
MotoPasjonat Offline
Stały bywalec
*


Pojazd: Simson S51 & S70
Dołączył: 18-12-2014
Liczba postów: 787
Reputacja: 7
Post: #35
RE: Simson S51 B3 By Dawid.xD
Platyny czy elektronik?

Simson S51/1 by MotoPasjonat

Drugi Simson w Garażu, czyli S51B1-4 70/5m by MotoPasjonat
14.01.2018 22:53
Szukaj Cytuj
HoeronixHD Offline
Stały bywalec
*


Pojazd: S51B3 & S70E
Dołączył: 26-06-2016
Liczba postów: 305
Reputacja: 5
Post: #36
RE: Simson S51 B3 By Dawid.xD
B3 ma platyny

Mój endurak
15.01.2018 04:58
WWW Szukaj Cytuj
R E K L A M A
niki95 Offline
Wtajemniczony
*


Pojazd: s51N,s51E & s51B
Dołączył: 04-01-2016
Liczba postów: 38
Reputacja: 0
Post: #37
RE: Simson S51 B3 By Dawid.xD
Sprawdź platyny następnie instalacje bo może gdzieś kabelek przerwany lub lekko zasyfiały i nie łączy masa lub jakiś inny np. przy cewkach,WN Następnie cewka butelkowa,zapłonowa i tak po kolei no niestety kompa do sima na diagnozę nie podłączysz trzeba szukać po kolei Tongue
15.01.2018 09:39
Szukaj Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Części do Simsona - www.jackmotors.pl

Kontakt | Simson forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja Mobilna | RSS | Mapa użytkowników Simsony.info