Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Simson łapie odcine !
Autor Wiadomość
krzychoopl09 Offline
Początkujący
*


Pojazd: S53 Enduro 91r
Dołączył: 09-07-2017
Liczba postów: 32
Reputacja: 0
Post: #1
Simson łapie odcine !
Witam mój simson na wysokich obrotach łapie odcine i nie mogę go dokręcić do końca

Set:
Elektronik 12v
60/4
Amal 19
Fi32
Podstawiałem już inny moduł 100 % sprawny,cewkę butelkową,inna świeca i dalej to samo help
09.07.2017 20:44
Szukaj Cytuj
R E K L A M A
Golibroda Offline
Moderator
Moderator


Pojazd: S51E/ WSK125
Dołączył: 04-10-2012
Liczba postów: 819
Reputacja: 35
Post: #2
RE: Simson łapie odcine !
Ustaw zapłon(wyprzedzenie).

Chcesz napisać post/wątek? Najpierw zastanów się i dopiero pisz- ułatwisz zrozumienie posta innym użytkownikom, a no i nie znajomość regulaminu szkodzi Biggrin
09.07.2017 23:18
Szukaj Cytuj


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Simson Łapie luz SimsonByCichy 4 1,042 09.06.2017 15:41
Ostatni post: SimsonByCichy
  Simson Łapie luz SimsonByCichy 3 904 12.04.2017 17:49
Ostatni post: SimsonByCichy
  70/2 Za mało paliwa? Łapie Tłok Mumii 6 1,825 06.03.2015 14:54
Ostatni post: Mumii
  Simson s51 łapie wysokie obroty Marcin98 1 1,628 07.05.2014 08:25
Ostatni post: dudus8
  Łapie muła Dawid212 7 1,491 23.04.2014 13:32
Ostatni post: maslascher

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Części do Simsona - www.jackmotors.pl

Kontakt | Simson forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja Mobilna | RSS | Mapa użytkowników Simsony.info