Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wi-Fi w telefonie
Autor Wiadomość
Szpan90 Offline
uzytkownik
*****


Pojazd: Simson S51
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 712
Reputacja: 8
Post: #1
Question Wi-Fi w telefonie
Siema więc do czego służy Wi-Fi w telefonie? i czy np. jak mam wi-fi w telefonie to moge mieć neta za darmo ? Bo mam z neti czy tam z tele2...

Sim:
Mój simek: http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S,51/56973
BikePics: http://bikepics.com/members/trusek99/82s51/
20.06.2010 20:18
WWW Szukaj Cytuj
R E K L A M A
DUDEX Offline
..::ELEKTRONIKA::..
Mechanik


Pojazd: s51/1,golf 4
Dołączył: 31-03-2009
Liczba postów: 1,230
Reputacja: 89
Post: #2
RE: Wi-Fi w telefonie
WiFi w telefonie służy do połączenia się z netem za friko pod warunkiem że sieć wifi jest nie zabezpieczona no chyba że znasz kod dostępu lub masz swój router w domu i znasz swój kod WEP obecnie napisałem tego posta z mojej nokii n95,Możesz np słuchać muzyki, oglądać filmy na YT sciągać no praktycznie wszystko
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.06.2010 20:32 przez DUDEX.)
20.06.2010 20:30
Szukaj Cytuj
Szpan90 Offline
uzytkownik
*****


Pojazd: Simson S51
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 712
Reputacja: 8
Post: #3
RE: Wi-Fi w telefonie
noo:] to musze cos takiego zalatwic;p

Sim:
Mój simek: http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S,51/56973
BikePics: http://bikepics.com/members/trusek99/82s51/
20.06.2010 20:38
WWW Szukaj Cytuj
Kubeck Offline
Miałeś pokeczupić !
*****


Pojazd: Simson Sr50 - b4
Dołączył: 31-03-2009
Liczba postów: 1,278
Reputacja: 25
Post: #4
RE: Wi-Fi w telefonie
W k700i raczej to nie będzie działać :/ Jest jeszcze net przez BT, ale to już inna bajka...

... gadasz coś za plecami,
Dla mnie to żadna krzywda, ale kur*a pamiętaj,
że się ze mną nie igra !
20.06.2010 22:01
Szukaj Cytuj
Padre Offline
lofciam stunt <3
*****


Pojazd: nie wiem
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 1,876
Reputacja: 22
Post: #5
RE: Wi-Fi w telefonie
yhym jak powiedział Dudex normalnie możesz łączyć się do sieci wi-fi jeżeli jest jakaś w zasięgu i surfować po necie Wink masz wszystko za darmo ;]
Jeżeli mieszkasz w jakimś mieście większym to na rynku na pewno znajdzie się jakaś darmowa sieć, jak byliśmy w wawie to kumpel praktycznie w każdym miejscu miał zasięg

Ssij
21.06.2010 16:58
Szukaj Cytuj
Szpan90 Offline
uzytkownik
*****


Pojazd: Simson S51
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 712
Reputacja: 8
Post: #6
RE: Wi-Fi w telefonie
ohoBiggrin ja to mam w domu router mi w nocy potrzebny net a przy kom[ie nie chce sie siedziec;p

Sim:
Mój simek: http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S,51/56973
BikePics: http://bikepics.com/members/trusek99/82s51/
21.06.2010 21:00
WWW Szukaj Cytuj
R E K L A M A
akusioll Niedostępny
Doktor Hous'e ^^
*****


Pojazd: Tico/C-max
Dołączył: 10-09-2009
Liczba postów: 682
Reputacja: 25
Post: #7
RE: Wi-Fi w telefonie
No to jak masz router to konfigurujesz se dostep w telefonie, podajesz klucz WPA-PSK ktory znajduje sie zapewne na odwrocie routera. Zasieg masz tak ok 100-150 m, lecz najlepsza odl. to ok 2-7m. Ja mam routerek, 6mb/s predkosc i na omnii smiga cudnieSmile

Pomogłem, + do reputacjiSmile
GAZ JEST DO ZAPALNICZEKBiggrin
28.01.2011 20:47
Szukaj Cytuj
RobertS Offline
Wtajemniczony
**


Pojazd: Simson s51
Dołączył: 27-11-2010
Liczba postów: 60
Reputacja: 1
Post: #8
RE: Wi-Fi w telefonie
Ja mam nokie c3 i sobie siedze na necie bez potrzeby włączania kompa a zasięg to do 200m

Kto po wsi simkiem grzeje, każda laska za nim szaleje
23.02.2011 22:36
Szukaj Cytuj
adasiek185 Offline
JEEECHAAAAC :D
Mechanik


Pojazd: s70, BMW e34 <3
Dołączył: 21-02-2011
Liczba postów: 2,079
Reputacja: 154
Post: #9
RE: Wi-Fi w telefonie
a ja w swojej n95 na kilku cpn u mnie lapie ;] nie jest zabezpieczony ;P sa tez aplikacje na symbiana ktore same lamia klucz dostepu... ;]

Uzyskałeś ode mnie pomoc? Kliknij plusa, to nie boli Smile

DDR power ;D


Moja suka ;*
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S_51/121348


"Boże, chroń nas przed diabłami w niebieskich mundurach, czającymi sie za rogiem"
24.02.2011 00:39
Szukaj Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Części do Simsonów, WSK, Romet - www.suprabike.pl

Kontakt | Simson forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja Mobilna | RSS