Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Winamp
Autor Wiadomość
Gołgo88 Offline
Stały bywalec
*


Pojazd: Simson S51
Dołączył: 04-12-2009
Liczba postów: 359
Reputacja: 1
Post: #1
Winamp
Witam mam pytanie co to jest za winamp w tym filmiku bo bym chciał takiego mieć z góry dziękiWink
Tu macie link http://www.youtube.com/watch?v=gJL7hKsrf_o

Forum o Simsonach - www.simsony.info
01.04.2010 14:25
WWW Szukaj Cytuj
R E K L A M A
Kubeck Offline
Miałeś pokeczupić !
*


Pojazd: Simson Sr50 - b4
Dołączył: 31-03-2009
Liczba postów: 1,275
Reputacja: 26
Post: #2
RE: Winamp
To nie jest czasem program AIMP?? A jeżeli Winamp to tylko z wgraną skórką, żadna "ulepszana" wersja.

... gadasz coś za plecami,
Dla mnie to żadna krzywda, ale kur*a pamiętaj,
że się ze mną nie igra !
01.04.2010 14:30
Szukaj Cytuj
Majki93 Offline
Stały bywalec
*


Pojazd: Passat
Dołączył: 09-03-2009
Liczba postów: 473
Reputacja: 12
Post: #3
RE: Winamp
AIMP 2
http://www.dobreprogramy.pl/AIMP,Program...12499.html

Przygoda z Simsonem zakończona...23.06.2010r...

...2011...Passat...
01.04.2010 14:32
WWW Szukaj Cytuj
sz4et0m Offline
spafak miesiąca
*


Pojazd: simsonS50
Dołączył: 15-03-2009
Liczba postów: 1,419
Reputacja: 10
Post: #4
RE: Winamp
To aimp sam go używam Biggrin
01.04.2010 15:08
Szukaj Cytuj
Gołgo88 Offline
Stały bywalec
*


Pojazd: Simson S51
Dołączył: 04-12-2009
Liczba postów: 359
Reputacja: 1
Post: #5
RE: Winamp
Sorry za zmyłkę Majki thx za linkBiggrin
A jak się wam z niego korzysta??

Forum o Simsonach - www.simsony.info
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.04.2010 16:38 przez Gołgo88.)
01.04.2010 16:38
WWW Szukaj Cytuj
Majki93 Offline
Stały bywalec
*


Pojazd: Passat
Dołączył: 09-03-2009
Liczba postów: 473
Reputacja: 12
Post: #6
RE: Winamp
Zainstalowałem go i powiem, że jest świetny. Bardzo lekki, sprawnie chodzi. Błyskawicznie się włącza. W porównaniu do Winampa, to jest dzień do nocy pod względem szybkości pracy.

Przygoda z Simsonem zakończona...23.06.2010r...

...2011...Passat...
01.04.2010 19:30
WWW Szukaj Cytuj
R E K L A M A
DUDEX Offline
..::ELEKTRONIKA::..
Mechanik


Pojazd: s51/1,golf 4
Dołączył: 31-03-2009
Liczba postów: 1,516
Reputacja: 105
Post: #7
RE: Winamp
Ja używam go od prawie roku i nie miałem z nim żadnych problemów jestem z niego zadowolony POLECAM!!
01.04.2010 20:09
Szukaj Cytuj
Gołgo88 Offline
Stały bywalec
*


Pojazd: Simson S51
Dołączył: 04-12-2009
Liczba postów: 359
Reputacja: 1
Post: #8
RE: Winamp
Trochę głupi jest ten program ponieważ nie da się go ustawić jako główny np tak jak się winampa zainstaluje to się ustawia jako główny a w tym tego nie idzieCrying u was też tak jest??

Forum o Simsonach - www.simsony.info
02.04.2010 13:10
WWW Szukaj Cytuj
Majki93 Offline
Stały bywalec
*


Pojazd: Passat
Dołączył: 09-03-2009
Liczba postów: 473
Reputacja: 12
Post: #9
RE: Winamp
(02.04.2010 13:10 )Gołgo88 napisał(a):  Trochę głupi jest ten program ponieważ nie da się go ustawić jako główny np tak jak się winampa zainstaluje to się ustawia jako główny a w tym tego nie idzieCrying u was też tak jest??

Chodzi Ci żeby po zainstalowaniu tego programu, muzyka domyślnie się w nim odtwarzała, a nie w Winampie?
PPM na dowolnej piosence -> Właściwości -> Otwierane za pomocą/Zmień i wybierz z listy AIMPA i będzie domyślnie w nim odtwarzać. Ot cała filozofia ;D

Przygoda z Simsonem zakończona...23.06.2010r...

...2011...Passat...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.04.2010 14:39 przez Majki93.)
02.04.2010 13:41
WWW Szukaj Cytuj
Kamilo93 Offline
Administrator
Administrator


Pojazd: SR50/Seat Leon
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 527
Reputacja: 11
Post: #10
RE: Winamp
(02.04.2010 13:41 )Majki93 napisał(a):  
(02.04.2010 13:10 )Gołgo88 napisał(a):  Trochę głupi jest ten program ponieważ nie da się go ustawić jako główny np tak jak się winampa zainstaluje to się ustawia jako główny a w tym tego nie idzieCrying u was też tak jest??

Chodzi Ci żeby po zainstalowaniu tego programu, muzyka domyślnie się w nim odtwarzała, a nie w Winampie?
PPM na dowolnej piosence > Właściwości > Otwierane za pomocą/Zmień i wybierz z listy AIMPA i będzie domyślnie w nim odtwarzać. Ot cała filozofia ;D

A wcale, że nie Biggrin
Tez używam AIMPa od jakiegoś tygodnia i zgadzam sie z Toba Majki, że jest to świetny program, przedewszystkim SZYBKi i STABILNY, polecam go wszystkim.

Co do ustawienia jako głównego to trzeba w Windows XP wejść:
Start -> określ dostep do programow i ich ust domyslne -> funkcja niestandardowa -> Wybierz domyślny odtwarzacz multimedialny i dajecie AIMP2

02.04.2010 14:27
WWW Szukaj Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Części do Simsona - www.jackmotors.pl

Kontakt | Simson forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja Mobilna | RSS | Mapa użytkowników Simsony.info