Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zapłon AM6
Autor Wiadomość
Padre Offline
lofciam stunt <3
*


Pojazd: nie wiem
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 2,068
Reputacja: 24
Post: #1
Zapłon AM6
Pytanie kierowane do Bestera lecz odpowiedź może przydać się również innym użytkownikom więc zakładam temat...
Więc takczy ten zaplon pasuje do sima ?
Tak wiem trzeba stoczyć podstawę do 110mm Smile ale powiedz tylko czy pasuje Smile

Na podstawie tego kogo masz koło siebie wiesz kim naprawdę jesteś.
20.08.2009 20:27
Szukaj Cytuj
R E K L A M A
ADI Offline
Tabori Tuning
*


Pojazd: S51/4 TT
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 655
Reputacja: 5
Post: #2
RE: Zapłon AM6
pasuje napewno...

Fiat 126p 86r/01r
Aprilia SR50 96r
Simson S51 85r

UBUNTU user Biggrin
20.08.2009 20:45
Szukaj Cytuj
Padre Offline
lofciam stunt <3
*


Pojazd: nie wiem
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 2,068
Reputacja: 24
Post: #3
RE: Zapłon AM6
Dobra a powiedz mi kozak o co biega z zewnętrznymi i wewnętrznymi impulsatorami bo też nie kapuje ?

Na podstawie tego kogo masz koło siebie wiesz kim naprawdę jesteś.
20.08.2009 20:50
Szukaj Cytuj
Fokus Offline
Aktywny
*


Pojazd: Simson S51
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 199
Reputacja: 4
Post: #4
RE: Zapłon AM6
Są różne zapłony am6. Np Ducati Energia montowany w silnikach Malaguti można zamontować pod warunkiem że stoczymy jego podstawę go do 110mm. Trzeba zrobić wcięcie w pokrywie na kable. Pozostaje tylko wpiąć go do elektryki i można śmigać. Przemek jako że prosiłeś mnie na SB o odpowiedź to odpowiadam.
20.08.2009 20:50
Szukaj Cytuj
Padre Offline
lofciam stunt <3
*


Pojazd: nie wiem
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 2,068
Reputacja: 24
Post: #5
RE: Zapłon AM6
Dobra że z Ducati energia pasuje to wiem bo pisze na s.net więc nic nowego nie wniosłeś do tematu... niestety...

Na podstawie tego kogo masz koło siebie wiesz kim naprawdę jesteś.
20.08.2009 20:54
Szukaj Cytuj
Fokus Offline
Aktywny
*


Pojazd: Simson S51
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 199
Reputacja: 4
Post: #6
RE: Zapłon AM6
Przemek lizusie to o co ci chodzi bo pytałeś to odpisałem.
20.08.2009 20:58
Szukaj Cytuj
R E K L A M A
Padre Offline
lofciam stunt <3
*


Pojazd: nie wiem
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 2,068
Reputacja: 24
Post: #7
RE: Zapłon AM6
Przemek napisał(a):Dobra a powiedz mi kozak o co biega z zewnętrznymi i wewnętrznymi impulsatorami bo też nie kapuje ?

Teraz się o to pytam Smile Na tamto i tak Scooty mi dał odpowiedź Smile

Na podstawie tego kogo masz koło siebie wiesz kim naprawdę jesteś.
20.08.2009 21:01
Szukaj Cytuj
Fokus Offline
Aktywny
*


Pojazd: Simson S51
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 199
Reputacja: 4
Post: #8
RE: Zapłon AM6
Impulsator może być na podstawie zapłonu lub na zewnątrz. Zapłonów jest dużo i od ciebie zależy jaki kupisz.
20.08.2009 21:09
Szukaj Cytuj
Padre Offline
lofciam stunt <3
*


Pojazd: nie wiem
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 2,068
Reputacja: 24
Post: #9
RE: Zapłon AM6
podszedł by mi taki zapłon wtedy dorobił bym sobie w cylku jeszcze 2 okna (wydech mam na 25mm) spawaka do tego i dziergalo by fajnie Smile

Na podstawie tego kogo masz koło siebie wiesz kim naprawdę jesteś.
20.08.2009 21:18
Szukaj Cytuj
Marek_WLK Offline
Początkujący
*


Pojazd: ss
Dołączył: 20-08-2009
Liczba postów: 18
Reputacja: -3
Post: #10
RE: Zapłon AM6
Czy taki zapłon byłby dobry zapłon????????? Czy pasował by do elektryki w SR???? Co z cewką butelkową???
21.08.2009 18:24
Szukaj Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Części do Simsona - www.jackmotors.pl

Kontakt | Simson forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja Mobilna | RSS | Mapa użytkowników Simsony.info