Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jaki osprzet ?
Autor Wiadomość
krzysiek0109 Offline
Początkujący
*


Pojazd: Simson s51
Dołączył: 06-04-2011
Liczba postów: 20
Reputacja: 0
Post: #1
jaki osprzet ?
Witam co proponujecie kupic do cylindra 60/4/3 żeby z niego wycisnac ile sie da ?? I czy do tego cylindra muszę zmieniac wał ?
24.06.2011 09:18
Szukaj Cytuj
R E K L A M A
Chlebek Offline
Stały bywalec
*


Pojazd: taki na kołach
Dołączył: 03-12-2010
Liczba postów: 796
Reputacja: 29
Post: #2
RE: jaki osprzet ?
Jeżeli chcesz wycisnąć ile się da to raczej wypadało by zmienić wał, chociaż niektórzy jeżdżą na cylindrze 70 i seryjnym wale i to wytrzymuje.
24.06.2011 09:46
Szukaj Cytuj
akusioll Niedostępny
Doktor Hous'e ^^
*


Pojazd: Tico/C-max
Dołączył: 10-09-2009
Liczba postów: 677
Reputacja: 25
Post: #3
RE: jaki osprzet ?
Jakiego spawaka, amal 21, koszyk s70 no i jakbys chcial to wal s70.

Pomogłem, + do reputacjiSmile
GAZ JEST DO ZAPALNICZEKBiggrin
24.06.2011 10:03
Szukaj Cytuj
FasoN Offline
Stały bywalec
*


Pojazd: S51
Dołączył: 31-07-2010
Liczba postów: 375
Reputacja: 25
Post: #4
RE: jaki osprzet ?
Amal 21T, kosz s70, spawak albo LV, wał s51 z wypełniaczami (sportowy). JA bym taki zestaw założył . Szczerbol
24.06.2011 10:21
WWW Szukaj Cytuj
adasiek185 Offline
JEEECHAAAAC :D
Mechanik


Pojazd: s70, A3 8L TDI
Dołączył: 21-02-2011
Liczba postów: 2,081
Reputacja: 158
Post: #5
RE: jaki osprzet ?
wal wyrobi. Ja mam 70 na wale 50 i daje rade

Uzyskałeś ode mnie pomoc? Kliknij plusa, to nie boli Smile

DDR power ;D


Moja suka ;*
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S_51/121348


"Boże, chroń nas przed diabłami w niebieskich mundurach, czającymi sie za rogiem"
24.06.2011 10:24
Szukaj Cytuj
W3exe Offline
Tabori Tuning !
*


Pojazd: crs, gs550e
Dołączył: 22-03-2009
Liczba postów: 787
Reputacja: 22
Post: #6
RE: jaki osprzet ?
jesli chcesz z niego duzo wycisnac to spawak strojony pod ten cyl i odpowiedni gaznik. jesli wał jest w dobrym stanie nie musisz go zmieniac. Jesli jest rozklekotany to pasuje go wymienic tylko... po co s70 do 60/x/x ?? Wystarczy jakis dobry wał ddr albo mza z wypelniaczami zwykly.

http://www.bikepics.com/members/w3exe
gg: 47665085
24.06.2011 10:57
Szukaj Cytuj
R E K L A M A
sr-ka Offline
Aktywny
*


Pojazd: Simson SR50
Dołączył: 16-06-2010
Liczba postów: 216
Reputacja: 4
Post: #7
RE: jaki osprzet ?
Spawak lub LV,gaźnik amal 19-21,wał,ale to jak chcesz Szczerbol I to powinno latać pięknie Biggrin

SIMSON SR50
Rok:1988
Pojemność:60/2 niedługo 60/4/3
Gaźnik:16N1
V-Max:80 km/h
Instalacja:12V
Skrzynia biegów:4 biegowa
Tłumik:bez wkładu
Tuning:tylko lekki lifting

Jeśli Ci pomogłem daj + Smile
24.06.2011 11:14
Szukaj Cytuj
akusioll Niedostępny
Doktor Hous'e ^^
*


Pojazd: Tico/C-max
Dołączył: 10-09-2009
Liczba postów: 677
Reputacja: 25
Post: #8
RE: jaki osprzet ?
Panowie, kazdy daje takie same odpowiedzi, po jaki ciort robicie spam?? Beda WARNY!

Pomogłem, + do reputacjiSmile
GAZ JEST DO ZAPALNICZEKBiggrin
24.06.2011 14:20
Szukaj Cytuj
Szpan90 Offline
uzytkownik
*


Pojazd: Simson S51
Dołączył: 08-03-2009
Liczba postów: 677
Reputacja: 8
Post: #9
RE: jaki osprzet ?
zapomnieliscie o zaplonie

Sim:
Mój simek: http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S,51/56973
BikePics: http://bikepics.com/members/trusek99/82s51/
24.06.2011 22:07
WWW Szukaj Cytuj


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Moduł do S51 ELEKTRONIKA-jaki jest sprawdzony,jaki polecacie? jaroslaw97 4 1,103 08.12.2016 23:52
Ostatni post: dragonR
  osprzet pod 70cc SzuB! 3 609 25.03.2014 20:45
Ostatni post: Patryk1997

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Części do Simsona - www.jackmotors.pl

Kontakt | Simson forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja Mobilna | RSS | Mapa użytkowników Simsony.info