Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
obrotomierz
Autor Wiadomość
kacperowski0 Offline
Wtajemniczony
*


Pojazd: simson s53
Dołączył: 10-07-2016
Liczba postów: 92
Reputacja: 0
Post: #1
obrotomierz
czy obrotomierz elektroniczny bedzie działał przy ducati energia? na platynkach mam zakłócenia pokazuje do 5 tys i potem co chce Xd
28.04.2018 13:56
Szukaj Cytuj
R E K L A M A
abes.90@wp.pl Offline
Wtajemniczony
*


Pojazd: Simson S51
Dołączył: 22-10-2016
Liczba postów: 75
Reputacja: 0
Post: #2
RE: obrotomierz
przewód który idzie do świecy musisz wymienić, na samochodowym powinno działać
01.05.2018 16:56
Szukaj Cytuj
kacperowski0 Offline
Wtajemniczony
*


Pojazd: simson s53
Dołączył: 10-07-2016
Liczba postów: 92
Reputacja: 0
Post: #3
RE: obrotomierz
mam teraz przewod od samochodu przy de i obrotomierz z skutera 2t pokazuje 6 k obrotow na wolnych jakich mam ustawionych na simku
chyba musze jakis kondensator wymienic
Xd
05.10.2018 21:20
Szukaj Cytuj


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Czy można założyć obrotomierz do simson S51 Enduro Koci_Pazur 2 655 09.12.2016 23:50
Ostatni post: jaro5
  Obrotomierz L3moN 15 1,944 20.10.2016 07:56
Ostatni post: Przemek.1997
  Obrotomierz simson mentos48k 9 1,205 19.12.2015 21:45
Ostatni post: mentos48k
  Jak rozebrać obrotomierz ? Jajo 2 966 26.10.2014 14:14
Ostatni post: Jajo
  Obrotomierz DymianRX 6 1,107 26.07.2014 18:53
Ostatni post: Kamil52494

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Części do Simsona - www.jackmotors.pl

Kontakt | Simson forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja Mobilna | RSS | Mapa użytkowników Simsony.info