Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
stacyjka
Autor Wiadomość
carlos517 Offline
Początkujący
*


Pojazd: Simson
Dołączył: 09-01-2010
Liczba postów: 21
Reputacja: 0
Post: #1
stacyjka
znowu mam pytanie wie ktoś jak podłączyć wszystkie kable do stacyjki jak możecie to jakiś schemacik na gg 18817418 nawet jak niedostępny Huh i czy Musze kupić org nowa instalacje czy jakoś z kabli dociąć
z góry dzięki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.02.2010 20:24 przez carlos517.)
13.02.2010 20:20
Szukaj Cytuj
R E K L A M A
Patryk Niedostępny
MECHANIK
*


Pojazd: Simson S 125
Dołączył: 18-05-2009
Liczba postów: 1,116
Reputacja: 14
Post: #2
RE: stacyjka
Normalnie przekładasz stacyjke.. po co masz cała instalacje wymieniać..
schemat: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/peln...9431e.html

SimsoN S 125

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S_51/57494
14.02.2010 00:39
Szukaj Cytuj
carlos517 Offline
Początkujący
*


Pojazd: Simson
Dołączył: 09-01-2010
Liczba postów: 21
Reputacja: 0
Post: #3
RE: stacyjka
ale instalacje mam poprzerywana a przy stacyjce mam pomieszane bo pali bez kluczyka
14.02.2010 13:01
Szukaj Cytuj
Qudlaty Offline
Wtajemniczony
*


Pojazd: Simson s51
Dołączył: 17-06-2009
Liczba postów: 87
Reputacja: 5
Post: #4
RE: stacyjka
No to poszukaj schematu dla swojego Simsona i podłączaj według niego.

"Simson w rękach mistrza, znaczy więcej niż CBR w rękach partacza."

Majne Simson
http://bikepics.com/pictures/1877492/
14.02.2010 13:23
Szukaj Cytuj
carlos517 Offline
Początkujący
*


Pojazd: Simson
Dołączył: 09-01-2010
Liczba postów: 21
Reputacja: 0
Post: #5
RE: stacyjka
ale wtedy Musze kupić nowa instalacje bo na schemacie są poznaczone kable np b12
14.02.2010 13:53
Szukaj Cytuj
Patryk Niedostępny
MECHANIK
*


Pojazd: Simson S 125
Dołączył: 18-05-2009
Liczba postów: 1,116
Reputacja: 14
Post: #6
RE: stacyjka
Ale możesz zobaczyc do czego ten kabel idzie i juz wiesz..

SimsoN S 125

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S_51/57494
14.02.2010 17:40
Szukaj Cytuj
R E K L A M A
carlos517 Offline
Początkujący
*


Pojazd: Simson
Dołączył: 09-01-2010
Liczba postów: 21
Reputacja: 0
Post: #7
RE: stacyjka
ale mi chodzi do którego wejścia do stacyjki go podłączyć
14.02.2010 18:39
Szukaj Cytuj
Qudlaty Offline
Wtajemniczony
*


Pojazd: Simson s51
Dołączył: 17-06-2009
Liczba postów: 87
Reputacja: 5
Post: #8
RE: stacyjka
No to patrzysz który kabel Skąd wychodzi i patrzysz na schemat i go podłączasz od stacyjki.

"Simson w rękach mistrza, znaczy więcej niż CBR w rękach partacza."

Majne Simson
http://bikepics.com/pictures/1877492/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.02.2010 11:34 przez Majki93.)
14.02.2010 19:55
Szukaj Cytuj
Patryk Niedostępny
MECHANIK
*


Pojazd: Simson S 125
Dołączył: 18-05-2009
Liczba postów: 1,116
Reputacja: 14
Post: #9
RE: stacyjka
Na stacyjce masz symbole np. na stacyjce masz 59 to pod to podpinasz kabel idacy z cewki swielnej..
Popatrz sobie na schemat co dałem w pierwszym moim poscie.

SimsoN S 125

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S_51/57494
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.02.2010 22:41 przez Patryk.)
14.02.2010 22:40
Szukaj Cytuj
kamilo4195 Offline
Zaawansowany
*


Pojazd: Opel Meriva 1,8
Dołączył: 07-04-2009
Liczba postów: 1,452
Reputacja: 19
Post: #10
RE: stacyjka
[Obrazek: fa564cd179d9431e.gif]

Wrzuciłem ten schemat od patryka w taki sposób ..Biggrin Lepiej widoczne dla userów..Biggrin

.:Cztery koła uniosą moje ciało, dwa koła uniosą moją duszę:.


Praca ... zarabiam na coś powyżej 500ccmSmile
15.02.2010 16:22
Szukaj Cytuj


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Stacyjka - Simson SR50 JanZbedny 2 96 17.07.2014 15:54
Ostatni post: Patryk1997
  stacyjka do simsona mateusz19160 2 64 09.07.2014 10:52
Ostatni post: mateusz19160
Tongue Stacyjka Ray-ek 5 602 29.03.2013 22:34
Ostatni post: bykuu93
  Stacyjka simson s51n SzuB! 2 475 14.03.2013 22:54
Ostatni post: bykuu93
  Stacyjka simson pupu1996 3 521 01.01.2013 21:39
Ostatni post: Lamerq2

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Części do Simsonów, WSK, Romet - www.suprabike.pl

Kontakt | Simson forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja Mobilna | RSS | Mapa użytkowników Simsony.info