Simson forum

Pełna wersja: Gaźnik
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
ELO mam pytanie czy po wymianie cylindra z 50 na 60 trzeba coś przestawiać w gaźniku ???? z góry dzięki[/align]
Jeśli na wysokich bedzie go muliło to musisz zmienić dysze na większą i pewnie doregulować gaźnik
lepiej dac jakiś większy gaźnik chociaż 16n1 - 11 albo jakiś 19 lub 21
Tak jak dudex mówi większa dysza i będzie gitara temat do zamknięcia nie trzeba zmieniać gaxnika....:P
Ale zazwyczaj nawet nie trzeba regulować gaźnika nie mówiąć już o zmianie dysz, (mówię to na swoim przypadku).
(10.02.2010 17:39 )przemo93 napisał(a): [ -> ]lepiej dac jakiś większy gaźnik chociaż 16n1 - 11 albo jakiś 19 lub 21

Do seryjnej 60 dać gaznik 21? buhaha Happy Oryginalny spokojniutko styknie, zmienisz dysze i latasz!
patryk-17, właśnie warto zakładać gaźnik 21, bo jak by chciał sobie potem np. /4 robić to już gaźnika nie musi kupować Happy Np. taki StylePro za 100zł i do tego chyba w komplecie 10 dysz Happy
Dorogi gacku nie potrzeba zmieniać teraz gaxnika po co sobie robić dodatkowe koszta a ten gaxnik nie poprawi Ci osiągów zbytnio...;D
Gracek to załuż sobie to 21.. i tak nic ci nie da! A jak bedzie chciał zalożyć 60/4 to kupi jakas 19 bo 21 to do hardcoroweco cyla! A do seri niech tylko zmnieni dysze.
wezdzie zal mam 60/4 okno na 27mm ssacy 23mm i mam 16n1 i nie mam zadnych wiekszych dysz tylko na iglicy zmniejszylem pare zabkow do dolłu i jak zimny biore na ssanie kopa bez gazu i pali z 1 kopa.... nie wiem ale u mnie 60/4 strojone na 9500 mam gaznik 16n1 i syka wszystko... 16n1 sobie zostaw
Stron: 1 2
Przekierowanie