19.09.2018, 19:27
Witam! Posiadam Simsona S51 electronica 6V. Dzisiaj się przekonałem że sytuacja gdy w simsonie w którym pękła linka sprzęgła 15km od domu nie jest przyjemna, na szczęście byłem z kolegą i dojechaliśmy do domu. Kupiłem tego simsona w nie najlepszym stanie, za 1500, od znajomego. Jak można się domyślić, w każdej sekundzie może się zepsuć. Wolę być przygotowany na takie sytuacje, i mam pytanie, jako nowicjusz ogólnie w motocyklach i całej tej otoczce.
Co powinienem zabierać ze sobą? Zestaw kluczy, zapasową świecę, linkę, co jeszcze?
Co jest prawdopodobne i często się psuję w simsonie? Chciałbym się ubezpieczyć na takie błache sytuacje.
Wiem że to pytanie może nie mieć dla was sensu, ale dosyć trudno znaleźć mi coś sensownego w internecie.
Co powinienem zabierać ze sobą? Zestaw kluczy, zapasową świecę, linkę, co jeszcze?
Co jest prawdopodobne i często się psuję w simsonie? Chciałbym się ubezpieczyć na takie błache sytuacje.
Wiem że to pytanie może nie mieć dla was sensu, ale dosyć trudno znaleźć mi coś sensownego w internecie.