• Forum
  • Szukaj
  • O nas
    • O nas
    • Użytkownicy
    • Ekipa forum
    • Wspomóż nas
    • Regulamin
    • Polityka prywatności
    • Kontakt
  • Poradniki
  • Home
  • Members
  • Help
  • Search

WYNIKI KONKURSU NA SIMSONA ROKU 2025! (kliknij tutaj)

Simsony.info Pozostałe Kącik wielotematyczny v
1 2 3 4 5 … 16 Dalej »
biuro rachunkowe

biuro rachunkowe

2011 Offline

Konto zablokowane

19.12.2019, 15:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.02.2020, 14:43 przez 2011.)
Hej, moja księgowa jest już starszą Panią i powiedziała, że niedługo planuje odejść na emeryturę i że dopóki nie znajdę jej następcy, to ze mną zostanie, ale żeby już powoli szukać. No i nie wiem, czy znajdę tak złotą i profesjonalną osobę jak Ona Sad znacie kogoś takiego z Gdyni? A może jakies biuro rachunkowe - http://moje-biuro.com/uslugi-ksiegowe/kadry-i-place/? Doradźcie

akita Offline

Konto zablokowane

14.06.2023, 17:33
Jak chodzi o usługi księgowe w Mysłowicach, to mój brat przykładowo jakiś czas korzysta z usług MDA Consulting Group i jest bardzo zadowolony. Wszystkim zajmują się sprawnie, profesjonalnie, wszelkie wątpliwości na bieżąco rozstrzygają. Także według mnie warto się do nich zgłosić.

twojstara1 Offline

Mentor

Reputacja: 35
14.06.2023, 21:18
A JA SŁYSZAŁEM ŻE W - http://moje-biuro.com/uslugi-ksiegowe/kadry-i-place/? Pracują najgorzej wykształceni i jedyne co potrafią rozliczyć to herbatę sagę i listki srajtaśmy na pracownika. Prawda to?

Podobno to MDM Consulting Grup to zwykła banda mizernych ludzi i średnio inteligentny szympans lepiej księguje od nich. Prawda to?

Qwet Offline

Ekspert

Reputacja: 36
14.06.2023, 22:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.06.2023, 22:17 przez Qwet.)
twojstara1 widzę masz dużo czasu i trollujesz sobie jednopostowych spamerów Szczerbol

Ale fakt gość trafił z podpowiedzią idealnie na czas, zaledwie po kilku latach od zapytania. Ciekawe czy zainteresowany jeszcze w ogóle żyje.

Vmax mojego simsona - Kliknij tutaj
Simsonem do GRECJI - Kliknij tutaj
Instagram Maszy - Kliknij tutaj

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

D&D by MyBB © 2009–2026 Simsony.info

Tryb normalny
Tryb drzewa