• Forum
  • Szukaj
  • O nas
    • O nas
    • Użytkownicy
    • Ekipa forum
    • Wspomóż nas
    • Regulamin
    • Polityka prywatności
    • Kontakt
  • Poradniki
  • Home
  • Members
  • Help
  • Search

Simsony.info Forum o Simsonach Zadaj pytanie bez logowania v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Elektryka 12v

Nowa odpowiedź 
Elektryka 12v

Kacper112199 Offline

Nowicjusz

Reputacja: 0
06.03.2025, 13:12
Zmieniałem w moim simsonie elektrykę na nową bo poprzedni właściciel strasznie ją zadrutował i podpiąłem wszytko po schemacie dołożonym do przesyłki międzyczasie wyszło że cewki padły i założyłem nowy cały aparat zapłonowy z cewkami założony nowy prostownik, przerywacz , żarówki wszystkie i pytanie brzmi czy simsony wychodziły w wersji że na odpalonym bez akumulatora świeci tylko przód bo mam straszną zagwozdkę przejrzałem całą instalację czy wszytko jest okey oprawki żarówkę stop mam a światło tylne tylko z podłączonym akumulatorem gdzieś wyszukałem że były takie opcje że świecił tylko przód
Proszę o poradę i pozdrawiam

IFA_1988 Offline

Ekspert

Reputacja: 52
08.03.2025, 01:43
(06.03.2025, 13:12 )Kacper112199 napisał(a): Zmieniałem w moim simsonie elektrykę na nową bo poprzedni właściciel strasznie ją zadrutował i podpiąłem wszytko po schemacie dołożonym do przesyłki międzyczasie wyszło że cewki padły i założyłem nowy cały aparat zapłonowy z cewkami założony nowy prostownik, przerywacz , żarówki wszystkie i pytanie brzmi czy simsony wychodziły w wersji że na odpalonym bez akumulatora świeci tylko przód bo mam straszną zagwozdkę przejrzałem całą instalację czy wszytko jest okey oprawki żarówkę stop mam a światło tylne tylko z podłączonym akumulatorem gdzieś wyszukałem że były takie opcje że świecił tylko przód
Proszę o poradę i pozdrawiam

Nie było wersji gdzie tylne jest zasilane akumulatora.
Który to rocznik produkcji?
Do której wersji jest ta instalacja?

[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Zaznaczono 1 lub więcej postów do zacytowania. Zacytuj te posty teraz lub odznacz je.
Weryfikacja przeciw botom
Zaznacz pole wyboru znajdujące się poniżej. Ten proces pozwala chronić forum przed botami spamującymi.

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

D&D by MyBB © 2009–2026 Simsony.info

Tryb normalny
Tryb drzewa