Witajcie koledzy
Przyszedł czas aby napisać pracę inżynierską... Tak , tak , być może niedługo będę już inżynierem
Tematem mojej pracy są najogólniej mówiąc hamulce. Wiem że na forum niekiedy jest wojna Mercedes - Bmw - Honda itd. więc zapraszam w tym wątku do dyskusji , nie przechwalanek markami. Poszukuję ciekawych artykułów na temat historii hamulców , systemów bezpieczeństwa , materiałach stosowanych w tej dziedzinie , badań (stanowiskowych oraz drogowych). Może akurat komuś gdzieś przypadkowo coś się gdzieś trafi
Gdy zniknie śnieg biorę się za badania hamulców (stanowiskowe i drogowe) w Audi A4 B5. Będziemy trochę kombinować (odpinać pojedyncze zaciski , matować tarczę , zmieniać tarcze i klocki). Ale jakiś wstęp teoretyczny jednak napisać trzeba...
O czym warto napisać ? A czego nie pisać ?
Nie idę na łatwiznę i nie oczekuję abyście to zrobili za mnie , bo sam piszę , szukam , ale wiem że na forum są osoby które mogą pomóc
Z góry dziękuję wszystkim za jakąkolwiek pomoc

O czym warto napisać ? A czego nie pisać ?

Nie idę na łatwiznę i nie oczekuję abyście to zrobili za mnie , bo sam piszę , szukam , ale wiem że na forum są osoby które mogą pomóc

Z góry dziękuję wszystkim za jakąkolwiek pomoc