09.02.2017, 00:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.11.2024, 01:22 przez kamilo0002.
Powód edycji: Zmiana nazwy tematu
)
Cześć, siemanko wszystkim 
Jako iż zbliża mi się już powoli powoli 17 i prawko już nie daleko(no może troszkę jeszcze) postanowiłem zrobić zamiast Kat. B oczywiście Kat. A2.
I tu nasuwa się moje pytanie jaki motocykl brać pod uwagę w sensie nabrania doświadczenia, techniki itd. (Bo Simson to jednak Simson) . Lubię nakedy, ale sporty też uwielbiam.
Trochę szperałem w internetach i mam swoich kandydatów
oto oni:
Łapiące się na A2
- SUZUKI GS500E
-KAWASAKI ER-5
I teraz sprawa wygląda tak, jakby wygladało i czy wogóle możliwe jest zblokowanie( orientuję się że tak,ale dopytuje ) trzech moich kolejnych kandydatów:
-HONDA CBR 600F4
- SUZUKI BANDIT 600
- SUZUKI GSX-r 600 k5
Dodam, że wszystkie motocykle (no może poza kawą) przypadają mi w motocyklowe gusta.
więc czekam na wasze opinie, rady, sugestie, ale przede wszystkim mądrych wypowiedzi tych, z którymi takie moto miały styczność. 
Kurde, się rozpisałem XD
Pozdrawiam Kornel

Jako iż zbliża mi się już powoli powoli 17 i prawko już nie daleko(no może troszkę jeszcze) postanowiłem zrobić zamiast Kat. B oczywiście Kat. A2.

I tu nasuwa się moje pytanie jaki motocykl brać pod uwagę w sensie nabrania doświadczenia, techniki itd. (Bo Simson to jednak Simson) . Lubię nakedy, ale sporty też uwielbiam.

Trochę szperałem w internetach i mam swoich kandydatów

Łapiące się na A2
- SUZUKI GS500E
-KAWASAKI ER-5
I teraz sprawa wygląda tak, jakby wygladało i czy wogóle możliwe jest zblokowanie( orientuję się że tak,ale dopytuje ) trzech moich kolejnych kandydatów:
-HONDA CBR 600F4
- SUZUKI BANDIT 600
- SUZUKI GSX-r 600 k5
Dodam, że wszystkie motocykle (no może poza kawą) przypadają mi w motocyklowe gusta.

Kurde, się rozpisałem XD
Pozdrawiam Kornel
Simson s51b1-4 1988r.
60/2 Black Racnig
Ducati Energia
——————————————
BMW e90 2.0i
——————————————
Hyundai Galloper
2.5TD Exceed 5D

60/2 Black Racnig
Ducati Energia