Witam. Zamierzam zrobić pokaz slajdów Simsonów oraz innych maszyn użytkowników tego forum. Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę o wysłanie na maila ( Harpen@onet.pl ) informacji:
1.Nick z forum:
2.Zdjęcie pojazdu(1):
3.Model motocykla/motoroweru:
4.Rok produkcji, pojemność, wał, gaźnik, zapłon, liczba biegów, wydech, zębatka zdawcza, v-max:
5.Kolor motocykla:
6.link do BP(lub PJ ale wolałbym BP):
Chcę zrobić szczegółowy opis Simsonów żeby ten kto ogląda film wiedział co dana osoba zrobiła dla tej maszyny i dla czego akurat wybrała Simsona. Myślę że za 2tyg jak uzbiera się trochę zdjęć i danych skończę robić film.
Moderatorów bym prosił o przyklejenie tematu bo nie zaprzestanę na zrobieniu jednego filmiku![Wink Wink](https://simsony.info/images/smilies/wink.gif)
Gdy już wyślecie podane info na maila napiszcie w temacie 'Ja (Twój adres email) wysłałem informacje na podanego maila'
Po co to pisać? Żeby później nie było nie porozumień że ktoś wysłał info a nie ma go na filmiku, będę pisał czy doszła wiadomość i czy wszystko jest w niej zawarte.
Pozdrawiam.
Nadesłali:
- tomaek333
- sr-ka
1.Nick z forum:
2.Zdjęcie pojazdu(1):
3.Model motocykla/motoroweru:
4.Rok produkcji, pojemność, wał, gaźnik, zapłon, liczba biegów, wydech, zębatka zdawcza, v-max:
5.Kolor motocykla:
6.link do BP(lub PJ ale wolałbym BP):
Chcę zrobić szczegółowy opis Simsonów żeby ten kto ogląda film wiedział co dana osoba zrobiła dla tej maszyny i dla czego akurat wybrała Simsona. Myślę że za 2tyg jak uzbiera się trochę zdjęć i danych skończę robić film.
Moderatorów bym prosił o przyklejenie tematu bo nie zaprzestanę na zrobieniu jednego filmiku
![Wink Wink](https://simsony.info/images/smilies/wink.gif)
Gdy już wyślecie podane info na maila napiszcie w temacie 'Ja (Twój adres email) wysłałem informacje na podanego maila'
Po co to pisać? Żeby później nie było nie porozumień że ktoś wysłał info a nie ma go na filmiku, będę pisał czy doszła wiadomość i czy wszystko jest w niej zawarte.
Pozdrawiam.
Nadesłali:
- tomaek333
- sr-ka