20.11.2015, 20:21
Witam, wiem do razu że to nie te forum ale pytam posiadaczy Simsonów gdyż na pewno się ktoś tym interesuje albo wie coś na ten temat, proszę o wyrozumiałość
Jak w temacie , chcę założyć oponę Kostkę do motorynki, oryginalnie nie ma takich jest 1 możliwości założyć od Mini Crossa oponę ale tu pojawia sie pytanie nie ma 9 calowych !! są albo 10 calowe albo 8 i co teraz która opona kostka od mini Crossa podejdzie do motorynki wie ktoś która lepiej będzie pasować czy 8 calowa czy 10
Jak w temacie , chcę założyć oponę Kostkę do motorynki, oryginalnie nie ma takich jest 1 możliwości założyć od Mini Crossa oponę ale tu pojawia sie pytanie nie ma 9 calowych !! są albo 10 calowe albo 8 i co teraz która opona kostka od mini Crossa podejdzie do motorynki wie ktoś która lepiej będzie pasować czy 8 calowa czy 10

Co do tego filmu widziałem, ale wg mnie nie warte zachodu... Coś czytałem i piszą ze cieżko spasować z tylnim wahaczem koło, miał ktoś kiedy może z tym styczność, mnie tylko interesuje tylnie koło bo przednie zostaje takie jakie jest, No i czy po zamontowaniu nie będzie nigdzie obcierać czy przy ugięciu się amortyzatorów? Dochodzi do tego jeszcze pytanie co z hamulec czy na pręt dalej by był?
, kupiłem 3 nowe i za każdym razem siada mi w tylnym kole płótno, nwm czy moja masa jest za duża w stosunku do opony ważę jakieś 80 parę kilo, nabijam idealnie powietrze tyle atmosfer ile potrzeba i pisze na oponie i nic z tego opona nie wytrzymuje, 2 miesiące i rozdziera ją na boki, myślałem już nad różnymi rozwiązaniami, podobno zakładką od taczek opony ale to nie realne gdyż jest za szeroka chyba że ktoś zna wymiar podobny to z chęcią zobaczę inne pierdoły od przewracarek wózków itp ale nic takiego nie ma, czytałem że od nowych skuterów jest podobna też w to nie wieże bo chyba takich nie ma nic takiego nie widziałem, ogólnie to trochę nie wypał z tymi oponami do motoryny zrobili nie wy-miarówki i problem z tym tylko org z motoryny pasują
Jeśli to ost możliwość to da mi ktoś link do naprawdędo dobrej oponki kilku płótnowej o wymiarach 9 - 2.50 bo te najtańsze to chyba 2 płótnowe są, nie ma jakiś 4 czy 6 płótnowych? Szkoda że ta opona jest tylko jednej szerokości zdecydowanie 9x3.00 była by lepszym rozw. bez kombinowania