05.05.2010, 20:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.05.2010, 22:39 przez kamilo0002.)
Postanowiłem zorganizować drugi nabór na moderatora forum.
Co do aktualnych moderatorów- mogą zajść pewne zmiany...
Nie muszę chyba wyjaśniać tego, że moderator to nie tylko zielony nick ale także obowiązki i przestrzeganie zasad. Aby zostać moderatorem trzeba mieć jakiś staż na forum, dużo wolnego czasu, jakąś znajomość skryptów PHP i oczywiście zdrowy rozsądek
Zgłoszenia składajcie w tym temacie, według tego schematu:
Imię:
Nie ma dokładnej daty końca zgłoszeń ale myślę, że tak do 10 maja będzie trwał. Chyba, że przed czasem już wybiorę moda oczywiście na okres próbny i może takowy zostanie na stałe
Co do aktualnych moderatorów- mogą zajść pewne zmiany...
Nie muszę chyba wyjaśniać tego, że moderator to nie tylko zielony nick ale także obowiązki i przestrzeganie zasad. Aby zostać moderatorem trzeba mieć jakiś staż na forum, dużo wolnego czasu, jakąś znajomość skryptów PHP i oczywiście zdrowy rozsądek

Zgłoszenia składajcie w tym temacie, według tego schematu:
Imię:
Nie ma dokładnej daty końca zgłoszeń ale myślę, że tak do 10 maja będzie trwał. Chyba, że przed czasem już wybiorę moda oczywiście na okres próbny i może takowy zostanie na stałe
Mój kanał na YouTube z muzyką klubową -> Housemaker
Simson S50 -> Simson SR50 -> VW Vento -> Seat Leon I -> Audi A3 8P -> Audi A3 8V
Simson S50 -> Simson SR50 -> VW Vento -> Seat Leon I -> Audi A3 8P -> Audi A3 8V

osyc dużo siedzę na forum 
rzemek
ylwester![[Obrazek: moje.gif?v0]](http://www5.picturepush.com/photo/a/3058303/480/Truck/moje.gif?v0)
Lecz zmieniłem się mam swój styl i staram się być coraz lepszy i mniej się denerwować.Lubię to forum nie tylko ze względu na fajny klimat czasem śmiesznych chwil na shoutboxe lecz z tej całej pomocy jak ktoś ma problem rozwiązują go wszyscy użytkownicy.Na simsonach też się znam oczywiście nie tak jak np.Patryk ale on też kiedyś zaczynał od nie wiedzącego aż po mistrza. Pozdro all
Pracowałem już przy paru projektach jako inżynier
Myślę, że się nadam. Nie mam problemów z pisownią ani z umysłem Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego formularza.