24.06.2019, 21:23
Simson S51 Enduro Cylinder DDR 50cc 2 szlif tłok też DDR przebieg 1800km dotarty poprawnie olej lany dobry, zębatki seria 15z przód 34z tył, Gaźnik DDR 16N1-11 dysza główna 72 dawka paliwa na iglicy max. Zapłon electronic 12v seria 1.8mm przed GMP.
I teraz moje pytanie strasznie dziwne jest przy wysokich obrotach tak jakby nie chciał ich wykręcic jakby tak hamował. Nie mam niestety obrotomierza żeby to sprawdzić. I to objawia się bardziej przy biegach 1 2 3 na 4 kręci do końca v-max 65km/h z GPS więc na org przełożenia raczej taka w normie. nie ma żadnego "buuu" ani zalewania, nie kopci. Może mi się coś uroiło ale wydaje mi się że powinien lepiej kręcić. Nie wiem czy ktoś mnie zrozumiał
Jeszcze jutro postaram się nagrać filmik i wrzucę na forum.
I teraz moje pytanie strasznie dziwne jest przy wysokich obrotach tak jakby nie chciał ich wykręcic jakby tak hamował. Nie mam niestety obrotomierza żeby to sprawdzić. I to objawia się bardziej przy biegach 1 2 3 na 4 kręci do końca v-max 65km/h z GPS więc na org przełożenia raczej taka w normie. nie ma żadnego "buuu" ani zalewania, nie kopci. Może mi się coś uroiło ale wydaje mi się że powinien lepiej kręcić. Nie wiem czy ktoś mnie zrozumiał
Jeszcze jutro postaram się nagrać filmik i wrzucę na forum.
Simson S51 Enduro 1990r. > MZ ETZ 251 1990r. > Suzuki GS500E 1996r.
Pomogłem daj + do reputacji Ciebie to nic nie kosztuje a mnie motywuje
Pomogłem daj + do reputacji Ciebie to nic nie kosztuje a mnie motywuje