29.11.2024, 12:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2024, 15:08 przez kamilo0002.)
Właścicielejw_photo
Model: Simson S51
Rok prod.:1986
Modyfikacje:cylinder 60 pz tuning all day 3 gen
Mikuni vm20
Ducati energia
Wal mza z wypełniaczami
Sprzęgło 5tarczowe lang tuning
Skrzynia 5zt tuning
Wydech platek racing
Kierownica proteaper
Klamki zap
Przełącznik KTM exc
Rolgaz racing force
Opis: motorower zakupiłem w 2021 roku w stanie do generalnego remontu,został odmalowany (rama bak boczki) odbudowa zajęła 4 miesiące. 2024 wakacje zakupiłem za odłożone pieniądze cylinder gaźnik wydech klamki po remoncie zrobiłem 1000km lecz oryginalna skrzynia nie wytrzymała mocy, w październiku zacząłem remont wymieniłem wał na mza z wypełniaczami skrzynie 5b zt tuning.W bliskim czasie będą zmienione felgi na 16x1.85 Piasta s53 16x2.15
Przednie zawieszenie z hamulcem tarczowym amortyzatory tył gazowe kanapa pikowana. Pozdrawiam
Temat na forum: podaj link do swojego tematu z działu "pojazdy użytkowników"
Zdjęcie: https://ibb.co/JBqc3HW
Model: Simson S51
Rok prod.:1986
Modyfikacje:cylinder 60 pz tuning all day 3 gen
Mikuni vm20
Ducati energia
Wal mza z wypełniaczami
Sprzęgło 5tarczowe lang tuning
Skrzynia 5zt tuning
Wydech platek racing
Kierownica proteaper
Klamki zap
Przełącznik KTM exc
Rolgaz racing force
Opis: motorower zakupiłem w 2021 roku w stanie do generalnego remontu,został odmalowany (rama bak boczki) odbudowa zajęła 4 miesiące. 2024 wakacje zakupiłem za odłożone pieniądze cylinder gaźnik wydech klamki po remoncie zrobiłem 1000km lecz oryginalna skrzynia nie wytrzymała mocy, w październiku zacząłem remont wymieniłem wał na mza z wypełniaczami skrzynie 5b zt tuning.W bliskim czasie będą zmienione felgi na 16x1.85 Piasta s53 16x2.15
Przednie zawieszenie z hamulcem tarczowym amortyzatory tył gazowe kanapa pikowana. Pozdrawiam
Temat na forum: podaj link do swojego tematu z działu "pojazdy użytkowników"
Zdjęcie: https://ibb.co/JBqc3HW
kamilo0002 napisał 29.11.2024, 15:08 :
Witaj. Nie przeczytałeś dokładnie zasad. Aby Twój Simson był brany pod uwagę w konkursie musisz jeszcze założyć osobny temat o nim tutaj. Możesz tam dodać taki sam opis oraz więcej zdjęć.
Witaj. Nie przeczytałeś dokładnie zasad. Aby Twój Simson był brany pod uwagę w konkursie musisz jeszcze założyć osobny temat o nim tutaj. Możesz tam dodać taki sam opis oraz więcej zdjęć.