Sorry, że zakładam nowy temat, ale mam pytanie czy ta opona http://allegro.pl/opona-2-75-9-cheng-shi...00210.html wejdzie na felgę do motorynki, u mnie wygląda to tak zerknąłem 2,75 to rozmiar Simsona, przyłożyłem oponę motorynki różnica na szerokość minimalna, w motorynce po prawej stronie git, jedynie od strony łańcucha może być problem z moją osłoną bo tam koło mi idzie a jest tam z 1 cm luzu, ale w razie czegoś to przeszlifuje oczko na biegnąca oponę i będzie git , myślę że łańcuch też nie powinien obcierać..
No ale teraz czy dętka z motorynki będzie pasować do tej oponki i czy bez trudu ją założy w felgę motorynki, nie będzie zwalać opony? Wymiary podobne bo te 2.75-9 to praw to samo co 2.50-9 ale wole się upewnić bieżnik jak najbardziej ok i dzięki jeszcze raz tym co pomogli mi poszukać i poinformowali że takie oponki istnieją
Myśle że ta opona już spełni oczekiwania i wy-czyma 
Pozdr proszę o odp, bo to ważne chcę jak najszybciej dokonać zakupu i z góry dziękuje
No ale teraz czy dętka z motorynki będzie pasować do tej oponki i czy bez trudu ją założy w felgę motorynki, nie będzie zwalać opony? Wymiary podobne bo te 2.75-9 to praw to samo co 2.50-9 ale wole się upewnić bieżnik jak najbardziej ok i dzięki jeszcze raz tym co pomogli mi poszukać i poinformowali że takie oponki istnieją

Pozdr proszę o odp, bo to ważne chcę jak najszybciej dokonać zakupu i z góry dziękuje