dla niektórych sezon na motocykle się nie kończy, jednak nie dla mnie.
postanowiłem wyremontować swojego simka.
po pierwsze kolor.
nie chce mi się bawić z farbą, bo drogo by to wyszło. kumpel kupił taśmę i okleił swój motor właśnie taką taśmą.
myślę, że to dobry pomysł, jednak nie wiem gdzie takową dostać, lub poprostu nie wiem jak szukać.
wie może ktoś z was gdzie takową znaleźć ?
będę wdzięczny za pomoc.
jezeli ktoś ma jakiś inny pomysł to byłbym wdzięczyny gdyby się ze mną nim podzielił.
po drugie neony.
mam na myśli tutaj dwie listwy 12 LED 6V
w świetle prawa nie mogę mieć kolorów żadnych oprócz białego i to tylko podczas postoju - wówczas jest traktowane jako dodatkowe oświetlenie.
ale kto dziś martwi się o prawo, przełącznik wł/wył można zamontować.
jednak do tego będzie mi potrzebny nowy akumulator i wasze wskazówki mniej więcej jak to zrobić.
po trzecie
nowy tłumik. widziałem na allegro niby sportowe tłumiki do simsona w cenie około 9 dych. ma ktoś taki ? jak się sprawdza ?
dzieki, pozdrawiam
postanowiłem wyremontować swojego simka.
po pierwsze kolor.
nie chce mi się bawić z farbą, bo drogo by to wyszło. kumpel kupił taśmę i okleił swój motor właśnie taką taśmą.
myślę, że to dobry pomysł, jednak nie wiem gdzie takową dostać, lub poprostu nie wiem jak szukać.
wie może ktoś z was gdzie takową znaleźć ?
będę wdzięczny za pomoc.
jezeli ktoś ma jakiś inny pomysł to byłbym wdzięczyny gdyby się ze mną nim podzielił.
po drugie neony.
mam na myśli tutaj dwie listwy 12 LED 6V
w świetle prawa nie mogę mieć kolorów żadnych oprócz białego i to tylko podczas postoju - wówczas jest traktowane jako dodatkowe oświetlenie.
ale kto dziś martwi się o prawo, przełącznik wł/wył można zamontować.
jednak do tego będzie mi potrzebny nowy akumulator i wasze wskazówki mniej więcej jak to zrobić.
po trzecie
nowy tłumik. widziałem na allegro niby sportowe tłumiki do simsona w cenie około 9 dych. ma ktoś taki ? jak się sprawdza ?
dzieki, pozdrawiam
Cytat:mam takie poglądy,
pokazują mnie palcem.
mam takie poglądy,
ciągle z czymś walczę.
myślę inaczej, jestem jednostką wolną.
na głupotę świata odpowiadam non conformo