10.11.2015, 22:23
Hej, ostatnio zamówiłem kompletną instalacje elektryczną do simsona s51, wszystko fajnie doszło, mam schematy do różnych wersji i mój simson będzie wersją S51C, lecz tych kabli jest tyle, że to jest ledwo co do ogarnięcia, w elektryce nie zbyt siedzę, umiem coś tam zrobić lecz bardziej specjalizuje się w mechanice, mógłby ktoś mi podać schemat do instalacji S51C po polsku? Niemieckiego nie ogarniam ani troche i ten schemat jest mało czytelny
+ To będzie simson na LFK z H4 Clear
I tutaj moje następne pytanie, jakich żarówek dokładniej będę potrzebował i do kierunków i do wszystkich lamp?
Jaki akumulator?
I stacyjkę chciałbym zamontować w półce obok zegarów, więc dużo tutaj będzie przerabiania?
Przepraszam, że wszystko jest napisane chaotycznie i bez skladni, ale pisałem to na szybko, bardzo dziękuje od razu za pomoc!
+ To będzie simson na LFK z H4 Clear
I tutaj moje następne pytanie, jakich żarówek dokładniej będę potrzebował i do kierunków i do wszystkich lamp?
Jaki akumulator?
I stacyjkę chciałbym zamontować w półce obok zegarów, więc dużo tutaj będzie przerabiania?
Przepraszam, że wszystko jest napisane chaotycznie i bez skladni, ale pisałem to na szybko, bardzo dziękuje od razu za pomoc!