08.02.2014, 17:37
witam wszystkich użytkownikow, na zakończenie remontu kapitalnego simsona sr 50 dzisiaj rozpocząłem podłaczanie instalacji elektrycznej, prawie wszystko podłączyłem więc chciałem sprawdzić jak działa, więc kontrolki wszystkie ładnie świeciły gdy właczyłem kierunkowskazy zaczęły delikatnie świecić ( bardzo szybko mrugały) i coś pykało cały czas w elbie oraz kontrolka od kierunków także zaczęła migać; dodam że akumulator był podłaczony pod prostownik więc zdziwiłem się że kierunki tak marnie świecą,więc nie wiem jak mogę naprawić tą elbę ( elbe podłaczyłem po raz pierwszy bo po zakupie simsona instalacja elektryczna ograniczała się jedynie do gaszenia silnika i przednich świateł..
)w remont wsadziłem 700zł i nie chce mi się już kupować nowej elby za 50 zł... Tak więc jakby mi ktoś powiedział jak mogę to naprawić to byłbym wdzięczny 
Z góry dzięki za odpowiedź i sory że wam takie wypracowanie do czytania napisałem

Z góry dzięki za odpowiedź i sory że wam takie wypracowanie do czytania napisałem