28.03.2012, 13:34
witam, przebila mi sie opona wiec postanowilem ja wymienic wszystko fajnie ale jak zakladam koło ponownie, nie dosc ze z duzym trudem, to po zlozeniu zebatka wyskakuje tak jakby i kreci sie sama obok koła... tak jakby brakowalo jakiejs duzej podkladki tak jak na tym zdj jest ta stara sruba http://img.photobucket.com/albums/v6...Simson/239.jpg
oraz mam problem z segerem nie moge go wsadzic tak jak jest wyzej na tym zdjeciu bo seger jest za duzy jak go tam wsadzic "?
prosze o pomoc a nie o nasmiewanie sie chodzi o tylne koło oczywiscie.
najlepiej jakby ktos dal zdjęcie jak ma skrecone tylnie koło z obydwu stron a najbardziej interesuje mnie prawa strona patrząc od tyłu, dodam ze nie mam osłonki.Zalezy mi na czasie, chcialby jeszcze dzis posmigac..
oraz mam problem z segerem nie moge go wsadzic tak jak jest wyzej na tym zdjeciu bo seger jest za duzy jak go tam wsadzic "?
prosze o pomoc a nie o nasmiewanie sie chodzi o tylne koło oczywiscie.
najlepiej jakby ktos dal zdjęcie jak ma skrecone tylnie koło z obydwu stron a najbardziej interesuje mnie prawa strona patrząc od tyłu, dodam ze nie mam osłonki.Zalezy mi na czasie, chcialby jeszcze dzis posmigac..