• Forum
  • Szukaj
  • O nas
    • O nas
    • Użytkownicy
    • Ekipa forum
    • Wspomóż nas
    • Regulamin
    • Polityka prywatności
    • Kontakt
  • Poradniki
  • Home
  • Members
  • Help
  • Search

Simsony.info Pozostałe Sprawy forum v
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »
Prywatne wiadomości z zaproszeniami od użytkowników

Prywatne wiadomości z zaproszeniami od użytkowników

kamilo0002 Offline

Administrator

Reputacja: 18
29.12.2009, 16:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2009, 16:06 przez kamilo0002.)
Temat powstał po to abyście nam pisali czy ktos Was nie dręczy z prywatnymi wiadomościami (PW) i nie rozsyła zaproszeń na inne fora, często konkurencyjne...

Proszę Was nie bójcie się i konfidentujcie Biggrin Musimy wiedzieć kto na tym forum jest tylko po to aby zapraszam na swoje forum...

Tak ma wyglądać Wasze zgłoszenie:

Nick: żytkownika, który zapraszał
Reklamował forum o Simsonach czy inne?: np.: tak reklamował forum o Simsonach

Z góry dziękuje za pomoc w schwytaniu przestępców Wink

Mój kanał na YouTube z muzyką klubową -> Housemaker
Simson S50 -> Simson SR50 -> VW Vento -> Seat Leon I -> Audi A3 8P -> Audi A3 8V
Qudlaty Offline

Wprawiony

Reputacja: 5
29.12.2009, 18:03
Dobra, to ja pierwszy Biggrin Mi Bandi podobno przez przypadek wysłał na PW, że zaprasza na stronkę simsony.xgsm.pl Smile

"Simson w rękach mistrza, znaczy więcej niż CBR w rękach partacza."

Majne Simson
http://bikepics.com/pictures/1877492/
kamilo0002 Offline

Administrator

29.12.2009, 18:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2009, 18:18 przez kamilo0002.)
Nie rób syfu tutaj bester ale dobrze mówisz.

Qudłaty jesteś już 2 osobą, która "niby przez przypadek" dostała zapro od bandiego.

Upomnę, że jeszcze jedno i bandi dostanie dożywotniego bana!
I razem z Majkim rozpatrzymy tą sprawę dogłębniej...

Simson S50 -> Simson SR50 -> VW Vento -> Seat Leon I -> Audi A3 8P -> Audi A3 8V
Pata Offline

Simsoniara

Reputacja: 6
29.12.2009, 18:30
Nick: Bandi
Reklamował forum o simsonach :simsony.xgsm.pl

"Pal gumę , a nie duszę "

Simek pj: http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Sims...uro/105669
Staram się pomagać

Diabeł tkwi w szczegółach
Majki93 Offline

Przyjaciel

Reputacja: 12
31.12.2009, 23:25
Panowie sz4et0m oraz Bandi zostali zbanowani na zawsze. Powód? Kopiowanie ,,na żywca" wszystkiego z forum ,,simsony.info" na własne. Oraz rozsyłanie ,,przypadkowych", prywatnych wiadomości do użytkowników forum w celu reklamy. Takie zachowanie nie będzie tolerowane...

Osobom pomagającym wykrycie tego incydentu, serdecznie dziękujemy.

Przygoda z Simsonem zakończona...23.06.2010r...

...2011...Passat...
Bester Offline

Przyjaciel

Reputacja: 19
31.12.2009, 23:32
Tzn. może tak, bo szkoda mi chłopaków, tyle czasu na forum już byli. Nie wiem co im walnęło. Proponowałbym potraktowac ich ulgowo, mianowicie, jeśli ich forum zniknie i przeproszą za całe zajście bany zostaną zniesione i zostaną oni przywróceni na forum, ale ich pozytywne pkt. reputacji zostaną skasowane. Jeśli sie na to nie godzą, bany na zawsze...
Jeżeli ktoś cos wie wiecej w tej sprawie, niech pisze smiało. Moze zamieszane w to jest wiecej osób...

kat. B, C, C+E w kieszeni
sz4et0m Offline

Mentor

Reputacja: 10
01.01.2010, 18:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.01.2010, 18:56 przez sz4et0m.)
Siema.Ostatnio wprowadziłem zament na forum za co bardzo przepraszam więcej się to nie powtórzy dziękuje besterowi za odbanowanie i jeszcze raz przepraszam.Narazie moje forum zostało zamknięte a w przeciągu 30 dni ma być usunięte.Jeszcze raz przepraszam mam nadzieje że mi wybaczycie Tongue i zmieniłem na forum że na pasku pisze zapraszam na simsony.info więc kto będzie wchodził na moje forum wchodził będzie widział ten napis Tongue

Spawanie wydechów.
S i Sr
Kontakt PW
Spawanie Aluminium
-nadspawywanie cylindrów,karterów
-dospawywanie żeberek
-i wiele innych...
GG: 10286989 BP: http://bikepics.com/members/sz4et0m
kamilo0002 Offline

Administrator

04.01.2010, 20:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.01.2010, 20:58 przez kamilo0002.)
Wyczyściłem temat ze zbędnego syfu, a było tego aż 3 strony!

3 osoby zgłosiły naruszenie regulaminu i potwierdziły, że "Bandi" wysyłał do nich PW z zaproszeniem na inne forum.
Miał być ban, ale większość użytkowników wypowiadała się aby jednak ich zostawić.

Więc, ponieważ oskarżeni przyznali się do winy i usunęli konkurencyjne forum; wymierzam karę usunięcia punktów reputacji użytkownikowi "Bandi" pseudonim Bandi za spam z 19pkt regulaminu forum oraz usunięciu pkt reputacji użytkownikowi "sz4et0m" pseudonim sz4et0m za współudział i namawianie do złamania regulaminu.

Biggrin tak dla jaj trochę pisałem Tongue Poczułem się jak Anna Maria Wesołowska Xd

Więc temat uważam za skończony ale nie zamykam narazie bo możne oskarżeni chcieli by coś wnieść do sprawy? Biggrin

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek