27.03.2012, 18:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.03.2012, 18:44 przez Patryk1997.)
Witam powiedźcie mi co mam zrobić , żeby mój simson był szybszy . Ścigałem się dzisiaj z simsonem sr50 cylinder 50ccm zębatka 15z i jak ja jechałem na 4 biegu na max obrotach , wskazywało mi na liczniku 45kmm/h to ta sr-ka mnie bez problemu wyprzedzała , dodam że ja mam cylinder 60ccm i zębatka 17z , i nie wiem co mam zrobić , żeby jechał szybciej , i to tak na marginesie jechałem na tym sr i bardzo cicho chodzi , a mój simson ma nowy wydech cały , kolanko nowe i nową nakrętkę pod cylinder , i głośno chodzi :-( Rocznik simsona 1983 :-)
Dodam simson pali od kopa , jak zimny i jak ciepły więc nie wiem :-) Znaczy po nocy to od 2 kopa :-) Gaźnik mam nowy :-)
Aha i jeszcze jedno dzisiaj nie wiem czy za mocno wbiłem pierwszy bieg ale skrzynia biegów tak opadła ,ze była prawie przy podłożu a się trzymała wziąłem ręką do góry skrzynie , bardzo mocno i jakoś narazie jest spoko , ale co się wcześniej stało że tak opadła ??
Dodam simson pali od kopa , jak zimny i jak ciepły więc nie wiem :-) Znaczy po nocy to od 2 kopa :-) Gaźnik mam nowy :-)
Aha i jeszcze jedno dzisiaj nie wiem czy za mocno wbiłem pierwszy bieg ale skrzynia biegów tak opadła ,ze była prawie przy podłożu a się trzymała wziąłem ręką do góry skrzynie , bardzo mocno i jakoś narazie jest spoko , ale co się wcześniej stało że tak opadła ??