12.04.2018, 18:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.04.2018, 18:50 przez PiekarzPaola.)
Witam, naszła mnie ochota na kolejnego tym razem większego nieco klasyka. Chodzi o wsk 125. Jeszcze sam muszę poogarniać te modele bo z tym różnie jest, ale zależy mi tutaj bardziej na tym jak przebiegać może rejestracja na białe blachy takiego motoru. Czy mógłbym z niezarejestrowanej ramy zrobić z białymi blachami? Jak to wyglądałoby prawnie.
I odnośnie wybijania numerów. Ogarnąłem się że po ostatnim malowaniu proszkowym "fachowcy" zamalowali mi numery i w zasadzie widzę raptem dwa końcowe, reszty jakby nie było. Czy mógłbym ewentualnie zadrapać lakier? Bo sęk w tym że nie wiem czy numery były wybijane na gołej ramię czy np już na lakierze. I jeśli chciałbym zrobić to sam to jak to wyglądałoby że strony prawnej? Pozdrawiam
I odnośnie wybijania numerów. Ogarnąłem się że po ostatnim malowaniu proszkowym "fachowcy" zamalowali mi numery i w zasadzie widzę raptem dwa końcowe, reszty jakby nie było. Czy mógłbym ewentualnie zadrapać lakier? Bo sęk w tym że nie wiem czy numery były wybijane na gołej ramię czy np już na lakierze. I jeśli chciałbym zrobić to sam to jak to wyglądałoby że strony prawnej? Pozdrawiam