Więc planuje od połowy kwietnia rospocząc troche już na poważniej z simsonami więc oferuje remonty silników oraz drobne regulacje. Po uzgodnieniu moge robic także ze silnik przysyłacie do mnie i po rozbiórce i oględzinach mówię co jest nie tak . Czesci mogę załatwic przez kniazia albo w okolicznych sklepach zależy co bd do wymiany. Oferuje szczere usługi i 100% pewnośc że części są takie jak sobie życzycie.
Więcej info pod gg 13362966
Cena: Zależy co sobię zyczycie.
Koszty to usługa i części oraz pokrycie wysyłki do mnie i do was jesli chcecie silnik wyslac do mnie.
Oferta obejmuje silniki 50-60cm
Ewentualnie 70cm ale mówie odrazu że przysyłacie już rozwiercone kartery.
Jeśli ktoś chce to stare części w paczce mogę oddać. I daje wszelkie dowody zakupu co do części.
Moge przeprowadzić ale to już przysyłasz rozwiercone kartery gotowe do złożenia bo u mnie nie wiem gdzie takim czymś sięzajmują.
Ale to tym zajme się dopiero od połowy kwietnia tymi całymi remontami.
Jeszcze mogę też posłużyć wykonaniem całej elektryki.
Czyli światła , kierunkowskazy, stop, ładowanie.
Pokrywacie koszty kabli konektorków i innych potrzebnych rzeczy oraz robocizny.
Dla zainteresowanych kumpla znajomy rozwierca cyle pod 70cm za 50zł od roboty.
Więcej info pod gg 13362966
Cena: Zależy co sobię zyczycie.
Koszty to usługa i części oraz pokrycie wysyłki do mnie i do was jesli chcecie silnik wyslac do mnie.
Oferta obejmuje silniki 50-60cm
Ewentualnie 70cm ale mówie odrazu że przysyłacie już rozwiercone kartery.
Jeśli ktoś chce to stare części w paczce mogę oddać. I daje wszelkie dowody zakupu co do części.
Moge przeprowadzić ale to już przysyłasz rozwiercone kartery gotowe do złożenia bo u mnie nie wiem gdzie takim czymś sięzajmują.
Ale to tym zajme się dopiero od połowy kwietnia tymi całymi remontami.
Jeszcze mogę też posłużyć wykonaniem całej elektryki.
Czyli światła , kierunkowskazy, stop, ładowanie.
Pokrywacie koszty kabli konektorków i innych potrzebnych rzeczy oraz robocizny.
Dla zainteresowanych kumpla znajomy rozwierca cyle pod 70cm za 50zł od roboty.