Witam chciałbym przedstawić wam mojego Simsona. Jest on z 1981 r. więc z prawie pierwszej produkcji wbiło mu już 33 lata i bardzo dobrze chodzi. Prawie wszystkie części w silniku są orginalne. Zostały w nim wymienione pierścienie, róże podkładki, opony, łańcuch, zębatka zdawcza 15, okrycie na pokrowiec, nowy akumulator itp.
Tuning:
Zostały wymienione klosze kierunków na białe wraz z pomarańczowymi żarówkami, błotniki zostały pomalowane na czarno, wymieniłem lusterka oraz założyłem kolorowe neony.
Części:
-Zapłon - platyny 6V
-Gaźnik - BVF 16N1-11
-Wydech - AoA1
-Cylinder - Orginał DDR
-Tłok - MZA
Osiągi:
Co do osiągów to jestem bardzo zadowolony V max to 70-75 km/h a dawka paliwa 2,5 l na 100 km simek chodzi płynie nie przerywa ogólnie jestem z niego bardzo zadowolony przesyłam kilka fotek Pozdrawiam proszę o ocenki i komentarze
Tuning:
Zostały wymienione klosze kierunków na białe wraz z pomarańczowymi żarówkami, błotniki zostały pomalowane na czarno, wymieniłem lusterka oraz założyłem kolorowe neony.
Części:
-Zapłon - platyny 6V
-Gaźnik - BVF 16N1-11
-Wydech - AoA1
-Cylinder - Orginał DDR
-Tłok - MZA
Osiągi:
Co do osiągów to jestem bardzo zadowolony V max to 70-75 km/h a dawka paliwa 2,5 l na 100 km simek chodzi płynie nie przerywa ogólnie jestem z niego bardzo zadowolony przesyłam kilka fotek Pozdrawiam proszę o ocenki i komentarze