23.06.2015, 20:51
Witam, na początku chce powiedzieć że jeśli to zły dział to proszę o przeniesienie go ponieważ nie poruszę tutaj tematu o Simsonie.
A więc jeszcze raz witam planuje kupno Hondy Nsr 125 i pierwsze co chciałbym przyniej zrobić to pobawić się w zmianę tłumika. Nie chce mieć większej mocy i jakiegoś tam basowego dźwięku(bo to za przeproszeniem gówno da w 2t) tylko chcę żeby miał fajny powiew nw może tej 600-ty (ale bez przesady) i zobaczyłem u takiego jednego gościa fajny wydeszek(gdzieś w tym poście będą załączniki) i mam parę pytań co do niego:
-Co to za końcówka tłumika (chodzi o nazwę)
-Czy wzrosło by spalanie oczywiście nie wywalałbym dyfuzora
A jeśli by to nie wypaliło to czy mógłbym opróżnić tą nową końcówkę i nałożyć na stary tłumik
Za dobrą odpowiedź daje +.
LWG
A więc jeszcze raz witam planuje kupno Hondy Nsr 125 i pierwsze co chciałbym przyniej zrobić to pobawić się w zmianę tłumika. Nie chce mieć większej mocy i jakiegoś tam basowego dźwięku(bo to za przeproszeniem gówno da w 2t) tylko chcę żeby miał fajny powiew nw może tej 600-ty (ale bez przesady) i zobaczyłem u takiego jednego gościa fajny wydeszek(gdzieś w tym poście będą załączniki) i mam parę pytań co do niego:
-Co to za końcówka tłumika (chodzi o nazwę)
-Czy wzrosło by spalanie oczywiście nie wywalałbym dyfuzora
A jeśli by to nie wypaliło to czy mógłbym opróżnić tą nową końcówkę i nałożyć na stary tłumik

Za dobrą odpowiedź daje +.
LWG
Simson s51b1-4 1988r.
60/2 Black Racnig
Ducati Energia
——————————————
BMW e90 2.0i
——————————————
Hyundai Galloper
2.5TD Exceed 5D

60/2 Black Racnig
Ducati Energia