• Forum
  • Szukaj
  • O nas
    • O nas
    • Użytkownicy
    • Ekipa forum
    • Wspomóż nas
    • Regulamin
    • Polityka prywatności
    • Kontakt
  • Poradniki
  • Home
  • Members
  • Help
  • Search

Simsony.info Forum o motoryzacji Dyskusje o motoryzacji v
1 2 3 4 5 … 13 Dalej »
Transmiter FM

Wątek zamknięty 
Transmiter FM

bomBer Offline

Weteran

Reputacja: 10
19.02.2020, 16:57
Siemka

Znacie może jakiś fajny transmiter FM do samochodu, który możecie śmiało polecić.
Cechy jakich oczekuję to:
- brak szumów
- możliwość podłączenia karty pamięci lub/i pendrive'a
- małe rozmiary.

Ale ogólnie jak ktoś ma jakiś sprawdzony transmiter do niech pisze tutaj czy jest zadowolony oraz jakie są jego wady i zalety

HoeronixHD Offline

Moderator

Reputacja: 30
19.02.2020, 17:18
Xiaomi Roidmi 3S, brak szumów, moc na tyle duża że dwa auta za tobą dalej można odbierać. Minus to brak microsd/odtwarzania z pena. Transmiter ma bardzo solidną konstrukcję ale jego biegun dodatni w niektórych autach powoduje zwarcie, kawałek rurki termokurczliwej lub izolki załatwia sprawę. Jest w kształcie ładowarki z dwoma portami. Producent twierdzi że nawet 3.4A potrafi podać na porty ale tego nie testowałem, zauważyłem natomiast że potrafi się dogadać z powerbankiem z QuickChargem, i wypuszczać dla niego nawet 9V. W moim BMW sprawuje się wyśmienicie, w Oplu mamy również

bomBer Offline

Weteran

19.02.2020, 17:40
No właśnie oglądałem tego Xiaomi i bardzo ładny i zgrabny. Dobrze by było gdybym mógł do wsadzić do gniazda i gniazdo "schować", bo mam takie chowane w swojej Audiczce. Jeżeli by nie dało rady to bym w bagażniku podłączył. Natomiast nie ma właśnie wejścia na kartę, a przez bluetooth nie chcę puszczać.

Zapytam cię jeszcze, czy dźwięk jest równie głośny jak z normalnej stacji radiowej, bądź też z płyty? Ponieważ jak wiadomo w każdej Audi jest porządnie audio, w którym słychać wszystkie błędy w słabej jakości muzyce

Golibroda Offline

Weteran

Reputacja: 35
19.02.2020, 19:44
Transmitery od Xiaomi są bardzo spoko. Jeden kumpel ma ten co właśnie HoeronixHD polecił, a drugi ma o model starszy. W obu brak szumów, jakość dźwięku bardzo dobra, głośność na co najmniej tym samym poziomie co z radia. Ja mam transmiter od Hyundai i nie narzekam. Wejście na karty jest i gniazdo AUX też. Brak bluetooth co mnie boli ale transmiter też już trochę ma. Polecam bardzo transmitery od Xiaomi- na pewno jak mój stary padnie to kupie właśnie ten.

Chcesz napisać post/wątek? Najpierw zastanów się i dopiero pisz- ułatwisz zrozumienie posta innym użytkownikom, a no i nie znajomość regulaminu szkodzi Biggrin
Andrew Offline

Konto zablokowane

19.01.2021, 13:00
Jak dla mnie o wiele lepsze od transmiterów są te wtyczki na bluetooth. Samo urządzenie wpinasz do slotu na jacka (prawie każde radio ma dziurę na słuchawki), a później parujesz się z tym telefonem. Dźwięk stabilniejszy i o wiele lepszej jakości niż w przypadku transmitera.

adasiek185 Offline

Ekspert

Reputacja: 177
19.01.2021, 21:49
Widziałeś kiedy był ostatni post? Za to bany powinny byc

Uzyskałeś ode mnie pomoc? Kliknij plusa, to nie boli Smile
DDR power ;D
Moja suka ;*
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S_51/121348
"Boże, chroń nas przed diabłami w niebieskich mundurach, czającymi sie za rogiem"
bomBer Offline

Weteran

19.01.2021, 22:54
Ale jednak pisze z sensem, a temat nie zamknięty jest przecież

adasiek185 Offline

Ekspert

Reputacja: 177
20.01.2021, 08:09
Wykopaliska archeologiczne. A coraz więcej tego się robi ostatnio

Uzyskałeś ode mnie pomoc? Kliknij plusa, to nie boli Smile
DDR power ;D
Moja suka ;*
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Simson/S_51/121348
"Boże, chroń nas przed diabłami w niebieskich mundurach, czającymi sie za rogiem"
HoeronixHD Offline

Moderator

Reputacja: 30
20.01.2021, 20:01
Zamykam, rewolucji tu już nie będzie

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

D&D by MyBB © 2009–2025 Simsony.info

Tryb normalny
Tryb drzewa