05.03.2015, 13:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.03.2015, 13:36 przez Kamil22555.)
Witam. Interesuje mnie tuning silnika simson AR53/1 Duo.Mianowicie chodzi mi o kontakty najlepiej telefoniczne ludzi, którzy nie robią tzw. "fuszerki" tylko profesjonalny tuning. Mogą być firmy. Potrzebuję kontakty ludzi, którzy by :
1. Z tulejowali cylinder z 50 na 80 ccm i podnieśli okna, oraz roztoczyli kartery w silniku AR 53/1 simson Duo 4/1
2. Doradzili w doborze gaźnika i tłumika na 80 ccm
Interesowały by mnie kontakty najlepiej z okolic Gorzowa Wielkopolskiego i okolic województwa Lubuskiego ( Drezdenko, Niegosław, Krzyż, Strzelce Krajeńskie, i okolice ), ponieważ jestem z tych okolic.
Najlepiej kontakty telefoniczne ludzi, którzy by sie tym zajęli z pasją i zaangażowaniem :)
Będe dozgonnie wdzięczny za jakie kolwiek informacje w tej sprawie.
Poniżej foto silnika jaki chciałbym z tuningować :)
1. Z tulejowali cylinder z 50 na 80 ccm i podnieśli okna, oraz roztoczyli kartery w silniku AR 53/1 simson Duo 4/1
2. Doradzili w doborze gaźnika i tłumika na 80 ccm
Interesowały by mnie kontakty najlepiej z okolic Gorzowa Wielkopolskiego i okolic województwa Lubuskiego ( Drezdenko, Niegosław, Krzyż, Strzelce Krajeńskie, i okolice ), ponieważ jestem z tych okolic.
Najlepiej kontakty telefoniczne ludzi, którzy by sie tym zajęli z pasją i zaangażowaniem :)
Będe dozgonnie wdzięczny za jakie kolwiek informacje w tej sprawie.
Poniżej foto silnika jaki chciałbym z tuningować :)