• Forum
  • Szukaj
  • O nas
    • O nas
    • Użytkownicy
    • Ekipa forum
    • Wspomóż nas
    • Regulamin
    • Polityka prywatności
    • Kontakt
  • Poradniki
  • Home
  • Members
  • Help
  • Search

Simsony.info Giełda Ogłoszenia v
1 2 Dalej »
[Usługa] Wypadek!

Usługa Wypadek!

Leinad_DDR Offline

Weteran

Reputacja: 21
01.07.2026, 20:50
Cześć.Długo zbierałem się czy ogłosić wam takie wieści ale 22.05.2025 roku czyli w zeszłym roku jak codziennie praktycznie wybrałem się na krótkie przewietrzenie się w upalny dzień wieczorem swoją Mz etz 150.Pogoda tego dnia była przepiękna lecz wracają już do domu ok 10km od miejsca zamieszkania na dosłownie setne sekundy zdążyłem zauważyć że samochód marki Audi zaczął wyprzedzać drugie Audi które było na moim pasie w wyniku czego straciłem większość krwi przez urwaną kończynę lewa na wysokości podudzia.Mało tego zostałem sam na poboczu leżąc ponieważ kierowca oddalił się z miejsca wypadku.Byłem zdany na siebie i swój telefon któremu nic się nie stało o dziwo i w sumie dobrze bo nie pisał bym do was dziś.Po 20-stu minutach zatrzymała się jakaś kobieta która poinformowała moja małżonkę o zdarzeniu.Ja już czekałem na śmigłowiec LPR.Piszę to między innymi dlatego że moja zbiórka stoi w miejscu a ja nie za bardzo widzę perspektywę powrotu do zdrowia ponieważ nie mam na rehabilitację oraz protezę.Dodaje link do zbiórki jeśli chcę ktoś wspomóc z własnej woli z góry dziękuję 😉 https://mammoc.pl/daniel-wencki?fbclid=I...I6R41Pbq_Q PS.Nie wiem czy to odpowidni dział więc jeśli nie proszę o przeniesienie.

Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem.Szczerbol
twojstara1 Offline

Mentor

Reputacja: 38
02.07.2026, 06:19
Czejść właśnie na zlocie MZ klubu się dowiedziałem o twoim stanie. Mam nadzieję że uda się zebrać na protezę i że się spotkamy niedługo.

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

D&D by MyBB © 2009–2026 Simsony.info

Tryb normalny
Tryb drzewa