• Forum
  • Szukaj
  • O nas
    • O nas
    • Użytkownicy
    • Ekipa forum
    • Wspomóż nas
    • Regulamin
    • Polityka prywatności
    • Kontakt
  • Poradniki
  • Home
  • Members
  • Help
  • Search

WYNIKI KONKURSU NA SIMSONA ROKU 2025! (kliknij tutaj)

Simsony.info Forum o Simsonach Zadaj pytanie bez logowania v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Wał power force s70 simson z wypełniaczami

Nowa odpowiedź 
Wał power force s70 simson z wypełniaczami

Simsoniarzz69

Gość

17.02.2026, 17:54
Witam mam pytanie czy ktoś kiedyś miał do czynienia z wałem power force s70 z wypełniaczami bo chciałbym go założyć do siebie
Pozdrawiam

Załączone pliki Miniatury

kamilo0002 Offline

Administrator

Reputacja: 20
18.02.2026, 08:16
[Dodaję komentarz żeby post wyświetlił się w ostatnich tematach]

Mój kanał na YouTube z muzyką klubową -> Housemaker
Simson S50 -> Simson SR50 -> VW Vento -> Seat Leon I -> Audi A3 8P -> Audi A3 8V
twojstara1 Offline

Mentor

Reputacja: 37
18.02.2026, 18:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.02.2026, 18:56 przez twojstara1.)
Jakiej to teraz nazwy chińczyki nie wymyślą.
Kolego wygląda bardzo bardzo podobnie do mza z wypełniaczami, śmiem twierdzić że może to być ten sam jednak pamiętaj że chińczyki robią też podruby.

Osobiście mogę ci polecić wał mza z wypełniaczami. W jednym z silników przeżył 3 zatarcia tłoka oraz 10tys km jazdy na ciagłych obrotach 10-11tys obr. Po tym okresie wykazywał lekkie luzy na styku korba z wałem.

A teraz od ciebie zależy czy zaryzykujesz że to ten sam producent co robi dla mza czy też okaże się kupą.

A i jeszcze jedno z mojego doświadczenia wynika że jeśli na gmoto nie sprzedają części znanej firmy (power force do takich nie należy) to są to gówniane części. Ja się naciołem kilka razy jak kupowałem w gównomoto.

[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Zaznaczono 1 lub więcej postów do zacytowania. Zacytuj te posty teraz lub odznacz je.
Weryfikacja przeciw botom
Zaznacz pole wyboru znajdujące się poniżej. Ten proces pozwala chronić forum przed botami spamującymi.

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

D&D by MyBB © 2009–2026 Simsony.info

Tryb normalny
Tryb drzewa