17.11.2014, 19:12
Witam.Wszystkich pasjonatów Simsonów.Jestem Antczak imię Michał 
Interesuję się motoryzacją a zwłaszcza tą starszą.Nie posiadam jeszcze simsona ale chcę kupić sobie.Mam 16 lat.Jeżdżę skuterem chiną.Wiem obciach jak nie wiem co.Ale mam również coś z rodziny Simsonów.A mianowicie Mz Etz 250 z 1986r
Miałem też w swoim życiu Rometa Kadeta,Rometa Ogara 200 i Rometa ogara 205.Kadet był moim pierwszym motorkiem.Kiedyś brat miał simsonka co prawda Sr50 ale bardzo mi się spodobał jego dźwięk.Przejechałem się kilka razy i po prostu pokochałem Simsona.Chcę kupić jakiegoś,albo S51 albo S51 Enduro.Zobaczymy co się trafi ale to dopiero w wakacje jak pójdzie się do jakiejś pracy,ale chcę zbierać w między czasie na niego.Chciałem sprzedać skutera i kupić Sima lecz skuter jest rodziców i oni się nie zgadzają aczkolwiek powiedzieli że jeżeli kupię za swoje to nie ma problemu.No to jak na razie skromnie ale jednak.Mam nadzieję że przyjmiecie mnie jak najlepiej.Pozdrawiam

Interesuję się motoryzacją a zwłaszcza tą starszą.Nie posiadam jeszcze simsona ale chcę kupić sobie.Mam 16 lat.Jeżdżę skuterem chiną.Wiem obciach jak nie wiem co.Ale mam również coś z rodziny Simsonów.A mianowicie Mz Etz 250 z 1986r