12.03.2024, 20:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.03.2024, 20:36 przez twojstara1.)
Proponuję (podrzucam koncepcję) ogólno forumowy i po za forumowy zlot simsonów i motocykli dowolnych.
Jesteś z forum przyjedź czym chcesz, nie jesteś z forum przyjedź jakimś motocyklem z PRL.
DLACZEGO TAK?
A no dlatego żeby ktokolwiek przyjechał.
Oczywiście simsony najmilej widziane, (jeśli nie jesteś pewien swojego jednośladu przywieź go na przyczepie.)
Wiadomo że najlepiej gdyby było w centralnej Polsce wszyscy mieli by podobną odległość ALE jeśli zbierze się więcej ludzi np. 8/10 będzie z południa Polski to zlot specjalnie dla nich może być na południu.
Ilosć dni dowolna.
Najlepiej piątek po 15, sobota i niedziela.
Miejsce i czas też musicie się określić, czy jakieś namioty i dzika łąka nad wodą czy domki w jakimś ośrodku czy może jakiś tani hotel z dużym zapleczem.
Wszystko do dogadania.
Ja z mojej strony zapewnię nagrody rzeczowe za zajęcie 1,2 i 3 miejsca w konkursie wolnej jazdy. Łączna wartość nagród to około 100zł.
Liczę na odzew z waszej strony. Wystarczą chęci to i 5 osób nawet może się spotkać.
Trzeba wyłonić też organizatora tej imprezy.
Ps. Jeśli by mnie nie było to tylko że względów zdrowotnych szpitale itp.
Jednak wtedy wyślę nagrody do organizatora imprezy.
PS2. Obiecuję nie być zgryźliwy.
Pod spodem wpisujecie chęć uczestnictwa i województwo/obszar w którym najchętniej byście odbyli zlot oraz datę.
Ja zacznę.
Rejon:
Zachodnia-północna-centralna polska
Miejsce:
Dowolne od namiotu na polu rolnym poprzez domki z PRL, prywatną działkę czyjąś do taniego hotelu włącznie.
Termin
1.04-15.09
Jesteś z forum przyjedź czym chcesz, nie jesteś z forum przyjedź jakimś motocyklem z PRL.
DLACZEGO TAK?
A no dlatego żeby ktokolwiek przyjechał.
Oczywiście simsony najmilej widziane, (jeśli nie jesteś pewien swojego jednośladu przywieź go na przyczepie.)
Wiadomo że najlepiej gdyby było w centralnej Polsce wszyscy mieli by podobną odległość ALE jeśli zbierze się więcej ludzi np. 8/10 będzie z południa Polski to zlot specjalnie dla nich może być na południu.
Ilosć dni dowolna.
Najlepiej piątek po 15, sobota i niedziela.
Miejsce i czas też musicie się określić, czy jakieś namioty i dzika łąka nad wodą czy domki w jakimś ośrodku czy może jakiś tani hotel z dużym zapleczem.
Wszystko do dogadania.
Ja z mojej strony zapewnię nagrody rzeczowe za zajęcie 1,2 i 3 miejsca w konkursie wolnej jazdy. Łączna wartość nagród to około 100zł.
Liczę na odzew z waszej strony. Wystarczą chęci to i 5 osób nawet może się spotkać.
Trzeba wyłonić też organizatora tej imprezy.
Ps. Jeśli by mnie nie było to tylko że względów zdrowotnych szpitale itp.
Jednak wtedy wyślę nagrody do organizatora imprezy.
PS2. Obiecuję nie być zgryźliwy.

Pod spodem wpisujecie chęć uczestnictwa i województwo/obszar w którym najchętniej byście odbyli zlot oraz datę.
Ja zacznę.
Rejon:
Zachodnia-północna-centralna polska
Miejsce:
Dowolne od namiotu na polu rolnym poprzez domki z PRL, prywatną działkę czyjąś do taniego hotelu włącznie.
Termin
1.04-15.09