25.08.2010, 19:09
Troche późno ale w końcu opiszę w skrócie jakie zmiany zaszły na forum simsony.info 
1. Aktualizacja skryptu forum.
2. Nowy styl główny forum. (To się może jeszcze zmienic)
3. Nowy ShoutBox. (Chcieliście SB z większymi mozliwościami więc macie)
a) Można zmieniac kolor czcionki, wybierać buźki graficzne itp. Tutaj mała uwaga kolor czerwony i zielony jest tylko dla moderatorów.
b) Nowa funkcja zgłaszania wpisów niezgodnych z regulaminem forum.
c) Możliwość rozmawiania z wybranym użytkownikiem tak aby inni nie widzieli rozmowy.
4. Reputacje można dodawać od razu przy poście użytkownika przyciskiem "REP" (Co do reputacji też może wejdą jakieś zmiany)
5. Dostepna opcja dodawania filmów z Youtube, dailymotion itp. poprzez przycisk
przy pisaniu nowej wiadomości.
Jak niektórym wiadomo forum ma okazję zdobyć myślę profesjonalne logo od grafików z forum mybboard.pl tylko jeszcze nie jestem pewien stylu pod który ma ono byc zrobione
Na forum nie ma jeszcze powgrywanych wszystkich pluginów ale wszystko w swoim czasie
Z czasem postaram sie uzupełnić temat.
Pamiętajcie, że wszelkie błędy napotkane na forum możecie zgłaszac TUTAJ

1. Aktualizacja skryptu forum.
2. Nowy styl główny forum. (To się może jeszcze zmienic)
3. Nowy ShoutBox. (Chcieliście SB z większymi mozliwościami więc macie)
a) Można zmieniac kolor czcionki, wybierać buźki graficzne itp. Tutaj mała uwaga kolor czerwony i zielony jest tylko dla moderatorów.
b) Nowa funkcja zgłaszania wpisów niezgodnych z regulaminem forum.
c) Możliwość rozmawiania z wybranym użytkownikiem tak aby inni nie widzieli rozmowy.
4. Reputacje można dodawać od razu przy poście użytkownika przyciskiem "REP" (Co do reputacji też może wejdą jakieś zmiany)
5. Dostepna opcja dodawania filmów z Youtube, dailymotion itp. poprzez przycisk
przy pisaniu nowej wiadomości.Jak niektórym wiadomo forum ma okazję zdobyć myślę profesjonalne logo od grafików z forum mybboard.pl tylko jeszcze nie jestem pewien stylu pod który ma ono byc zrobione

Na forum nie ma jeszcze powgrywanych wszystkich pluginów ale wszystko w swoim czasie

Z czasem postaram sie uzupełnić temat.
Pamiętajcie, że wszelkie błędy napotkane na forum możecie zgłaszac TUTAJ
Mój kanał na YouTube z muzyką klubową -> Housemaker
Simson S50 -> Simson SR50 -> VW Vento -> Seat Leon I -> Audi A3 8P -> Audi A3 8V
Simson S50 -> Simson SR50 -> VW Vento -> Seat Leon I -> Audi A3 8P -> Audi A3 8V